Schermafbeelding 2018-03-09 om 13.09.44

De Obama’s zijn met Netflix in gesprek over een eigen serie

Er is waarschijnlijk geen enkele ex-president ter wereld die zo erg wordt gemist als Barack Obama. Binnenkort kan dat gemis wel eens voorbij zijn, want de Obama’s keren waarschijnlijk weer terug op je beeldscherm.

Barack Obama is in gesprek met Netflix over het produceren van een eigen serie. De ex-president en zijn vrouw zijn een voorstander van verhalen vertellen en zouden deze via een Netflix serie met de wereld willen delen.

Volgens Eric Schultz, voormalig senior adviseur van President Obama, geloven de ex-president en mevrouw Obama heel sterk in de kracht van verhalen vertellen en doorgeven. „Gedurende hun leven hebben ze verhalen verteld over mensen die een verschil willen maken in deze wereld.”

Niet alleen Netflix heeft zijn zinnen gezet op de inspiratievolle verhalen van de voormalig president. Ook Apple en Amazon zien een samenwerking wel zitten. Wanneer de serie er zou moeten komen is dus ook nog bij niemand bekend. Mocht Netflix de deal rondkrijgen, dan wordt dit een van de grootste contracten in de geschiedenis van het bedrijf.

Bron: NU.nl