Puma

De PUMA FUTURE RIDER keert terug met tijdloze colorways

De PUMA FUTURE RIDER kwam vorig jaar binnen met veel geluid en ontwikkelde zich in no-time tot één van de populairste new kids on the block. In dat opzicht is het niet meer dan logisch dat er nieuwe colorways verschijnen en die zijn er nu – gepresenteerd door PUMA ambassadeurs en artiesten YBN Cordae en DaniLeigh. Buiten is het grijs, maar de nieuwe drop staat garant voor een ontploffing van kleur.

20SS_xSP_Rider_DaniLeigh_Play-On_Q2_DAY_1_2019_20_08_0067

Aan het eind van 2019 kwam PUMA met de nieuwe RIDER sneakers; een hele vernieuwing van de klassieke running shoes, de ‘Fast Rider’s’ uit 1980, maar wel met het retro uiterlijk uit het ontstaansjaar. In het nieuwe decennium zijn bulky designs in de vorm van een dad shoe verleden tijd en zijn juist lightweight, unisex sneakers veel passender bij een samenleving waarbij diversiteit en genderneutraliteit een steeds grotere rol spelen.

Het is kenmerkend voor de Futro stijl die PUMA vorig jaar aan ons introduceerde. Een knik naar het verleden én de toekomst; de schoen zou net zo goed in 1980 passen als dat hij in 2080 zou passen; PUMA bereikt met de FUTURE RIDER iets dat elk kledingstuk probeert te bereiken: tijdloosheid.

De FUTURE RIDER Play On package heeft – zoals de naam al zegt – een speelse look met pastel en neon kleuren. De vier colorways bestaan ten eerste uit een opvallende sneaker met violet met groen, oranje en roze, ten tweede eentje met neon roze, donkerblauw en grijs, als derde colorway een wat rustigere met rood, lichtgrijs, lichtblauw en zwart en als laatste eentje met felrood, groen en blauw. Verder hebben ze allemaal een sleek witte tussenzool, zwarte suede overlays en de kleurrijke splashes. Je kunt er op springen, rennen en lopen wat je wil want deze sneakers zijn lekker luchtig en lightweight.

De nieuwe colorways van de PUMA FUTURE RIDER komen op 4 april uit en zijn exclusief online beschikbaar via Sneakerbaas, Sneakers en The Athlete’s Foot dus get ready om een van de eersten te zijn in dé kleurrijke sneaker van 2020 – the game is on.