20AW_Social-IG_SP_Mirage-Mox_6_1x1

De PUMA Mirage Mox zit vol nieuwe perspectieven

Als PUMA om één ding bekend staat, is het effortlessly oude stijlen weer relevant maken. Met het ongelooflijke aantal klassieke silhouetten in hun geschiedenis is het easy pickings – maar is het ook een constante challenge om de relevantie in klassiek te vinden.

Dat lukt PUMA echter keer op keer en de nieuwe Mirage Mox is geen uitzondering. Wat wél een uitzondering is, is dat PUMA voor de eerste keer een nieuw domein tackled: EDM. Een wereld die zich al sinds de jaren 70 constant ontwikkeld en perfect matched met de Mirage door de oneindige perspectieven die de EDM-scene biedt.

20AW_Social-IG_SP_Mirage-Mox_9_1x1

De schoen zelf is, evenals de totale EDM scene, sinds de jaren 70 enorm ontwikkeld. De schoen heeft duidelijk de kenmerkende elementen, maar gaat een verfrissende kant op qua colorway. Het speelse roze blend perfect met de meer earth-colored accenten van de schoen.

Toen de Mirage Mox oorspronkelijk uitkwam brak hij barriéres met de unieke overlay. Die is in stand gehouden voor de nieuwe schoen, maar word gecomplimenteerd met trippy colors, eye-catching layers en futuristische elementen. Een schoen die de het bruisende nachtleven op de juiste manier represent.

20AW_Social-IG_SP_Mirage-Mox_14_1x1

Die entrance in de DJ scene heeft vorm gekregen door een samenwerking met de legendarische de Sluwe Vos. De Nederlandse DJ en producer heeft speciaal voor de release van de Mirage Mox een gelijknamige track gemaakt; onze knaldrang om weer naar de club te gaan is in ieder geval hoger dan ooit.

De Mirage Mox is vanaf 4 december verkrijgbaar bij Sneaker District, De Bijenkorf & Bijsmaak. De track van De Sluwe Vos luister je via deze link – weet niet van jullie, maar wij zijn nu al hyped voor wanneer de clubs weer open gaan.

20AW_Social-IG_SP_Mirage-Mox_21_1x1