21SS_xSP_Winnie-Harlow_Cruise-Rider_Model_0566_RGB

De PUMA Rider Family breidt uit met een parel genaamd Cruise Rider

Net wanneer je denkt dat PUMA’s Rider Family niet gevarieerder kan, weten ze je toch beet te nemen. Maak kennis na de Future RiderStyle Rider & Fast Rider met de nieuwe ‘Cruise Rider’! de parel van deze iconische lijn maakt haar entree klaarblijkelijk voor haar. Met niemand minder dan Winnie Harlow als ambassadeur presenteert PUMA’s nieuwste aanwinst de ultieme allround sneaker voor elke gelegenheid. De wereld is pastel, jij bent het model & PUMA presenteert het nieuwe model. Bereid je voor op nooit meer in een outfit dat niet matched de straat op te gaan.

In de chronologie van de Rider hebben we met de Fast, Future & Style Rider futuristische bulky silhouetten, poppy kleuren & gestroomlijnde designs mogen aanschouwen. Maar nu is het tijd voor straight up runway elegance! De nieuwe silhouette bereikt met de gestapelde zool letterlijk een new all-time high. De hogere midzool is afgewerkt met gesculpteerd detailwerk en een afbreekbare TPU piece.

21SS_xSP_Winnie-Harlow_Cruise-Rider_Product_0218_RGB

De sneaker of choice van PUMA’s nieuwe ambassadeur Winnie Harlow valt binnen de gehele Rider Family op de Cruise Rider. Haar zelf omschreven stijl van ‘casual streetwear, runway & straight-off-the-runway’ maken het de perfecte match. In de nieuwe wereld van fashion lijkt het haast onontkomelijk dat comfort key is, maar dat wil niet uitsluiten dat dit niet je look naar een nieuwe hoogte kan tillen. Winnie Harlow is hier de belichaming van. Haar keuze viel voor de Cruise Rider omdat ze gelooft dat het de go-to sneaker is om te slayen in welke outfit je maar wilt. In de zomer met een jurk, in de winter met een oversized hoodie, waar en wanneer jij ook zult zijn, start altijd je outfit met de sneaker, want de rest zal altijd goed staan!

21SS_xSP_Winnie-Harlow_Cruise-Rider_Silk-Road_Model_0543

De tijdsgeest van sneakers in mode laten een versmelting van genderrollen toe, toch weet PUMA’s Cruise Rider de sublimiteit van vrouwelijkheid te maximaliseren. De dynamische mix van materialen accentueert de gelaagdheid aan teal met de zachte roze & geel pastel tinten. Wil je toch wat meer je outfit mixen met warmere kleuren, ga dan voor de andere colourway. Een silky road pastel roze sneaker met zoete accenten in lilac en een gloeiend gele upper. Los van het smakelijke kleurenpalet bevat ook deze sneaker PUMA’s geweldige nieuwe schokabsorberende Rider foam, om nooit meer oncomfortabel de deur uit te gaan.

21SS_xSP_Winnie-Harlow_Cruise-Rider_Silk-Road_Model_0569

Mocht jij net als Winnie Harlow ook een sneaker willen die ‘overal bij staat’, ga dan als de wiedeweerga naar de de BijenkorfThe Athlete’s Foot & Sneaker District – de Cruise Rider is vanaf vandaag beschikbaar.

21SS_Social_SP_Cruise-Rider_Product-EEA_4x5_7072_no-ill