Screen Shot 2017-12-08 at 14.24.52

De SMIB expo in KAF sluit af met een KAF x SMIB Talkshow

De expositie van SMIB is al een tijdje gaande in het Almeerse KAF. Er worden al 7 weken regelmatig nieuwe kunstenaars toegevoegd door de creatievelingen van SMIB: het is een work in progress tentoonstelling. Onlangs werden kunstenaars Koopa en Locks The Painter nog toegevoegd aan de expositie. Helaas komt er op 15 december een einde aan de tentoonstelling, maar het wordt goed afgesloten.

Sinds vorige vrijdag zijn de twee laatste kunstenaars toegevoegd aan de expositie, die de derde en laatste etage van de tentoonstelling vullen met hun kunst. Het gaat om illustrators Ramusai en Sander Ettema. Zij hebben hun illustratiekrachten gebundeld en samen een comic gemaakt. Zij tonen in Kaf hun realistische versie van de fictieve wereld. Deze is nog te zien tot het einde van de expo.

image1 (1)

De tentoonstelling wordt afgesloten op 15 december met een KAF x SMIB Talkshow, dit is een interactieve live-talkshow met een open gesprek over kunst tussen SMIB, kunstkenners en het publiek onder leiding van curators Christian Luiten en Curtis Penning. Zij zijn van het succesvolle digitale platform ‘Avant Arte’, voor digitale kunst. Ze gaan het hebben over wat kunst is en hoe het gezien wordt door verschillende mensen. De kunst hierbij is om niet te oordelen over kunst. De avond start om 19:00 in Kaf en toegang kost je 15 euro, maar als je de SMIB sleutelhanger al in je bezit hebt, is het slechts 7.50 euro. Meer info is hier te beseffen.

Flyer.