Screen Shot 2019-07-16 at 12.56.38

De Volkskrant betrapt op fake news over WOO HAH! door Yung Internet

WOO HAH! is helaas weer voorbij en na weer een legendarisch jaar zijn we voorlopig nog even aan het bijkomen. Van Amerikaanse acts tot aan de Nederlandse acts; allemaal hebben ze schade geleverd aan onze kostbare lichamen en we vinden het helemaal prima.

De Volkskrant vond het echter minder prima en in hun officiële WOO HAH! recensie waren ze nogal negatief over de shows van Young Ellens en Yung Internet en claimde dat ze optraden voor en lege tent. Iemand die niet naar WOO HAH! is geweest zou het geloven, maar gelukkig hebben de boys van Internet de schrijver van het stuk keihard geëxposed via Instagram met beeldmateriaal. Check de post hieronder:

View this post on Instagram

Hey lieve mensen bij @de_volkskrant of @volkskrantmagazine, en in het bijzonder meneer Robert van gijssel. Ik snap dat als je zelf niet naar een festival gaat en er wel iets over moet schrijven dat je met onzin gaat komen. Maaar, als je een klein beetje research had gedaan (een neefje had gestuurd, foto’s of footage had bekeken, of gewoon je werk had gedaan) Dan had je kunnen weten dat YUNG INTERNET als enige Nederlandse act al 3 keer geboekt is op Woo Hah en ook al 3 keer voor een volle zaal stond. Dus de volgende keer als je een artikel schrijft, schrijf dan iets over de redenen waarom er niemand meer met een klein stukje verstand de krant leest. Wij geven hierbij dan ook een dikke shout naar de organisatie van @woohahfest en alle andere strijders die dit supergekke moment met ons hebben mogen delen op die prachtige zaterdag! WE ZIEN JULLIE VOLGEND JAAR WEER LIEVE MENSEN! @topbillinnl @namam.nl ❌❌❌ COMMENT HIER ONDER MET: @de_volkskrant #kattebak👇🏽

A post shared by Yung Internet (@yng_intrnt) on