download

De wedstrijden van Marokko op het WK worden mogelijk uitgezonden op een groot scherm in Amsterdam

Een WK zonder Nederland is nog steeds zout in een open wond. Daarom moeten we dit jaar maar een ander team ondersteunen. Marokko is naast natuurlijk Belgie een kandidaat om onze massale steun te krijgen. De grootste teleurstelling die komt kijken bij het feit dat Nederland niet meedoet aan het WK is misschien wel de grote schermen waar de wedstrijden werden uitgezonden.

Hier heeft Mourad el Otmani misschien een oplossing voor, hij is namelijk druk bezig met het regelen van een groot scherm voor alle wedstrijden van Marokko. Het scherm zou moeten komen bij het Stadspodium in Amsterdam West. Het is nog niet officieel maar volgens de organisatie is het nagenoeg rond met de vergunningen.

Marokko zit in een lastige poule met grote namen als Spanje en Portugal. Verder speelt het de eerste wedstrijd op 17 juni tegen Iran. Deze wedstrijd valt samen met het suikerfeest maar de organisatie laat weten dat het daarmee rekening zal houden.

Wedstrijden van de Rode Duivels zullen ook op groot scherm te zien zijn, maar niet op dezelfde locatie. Voor wedstrijden van België kunnen bezoekers dit WK terecht op het Westergasterras.

Bron: NU.nl