Screen Shot 2017-12-05 at 19.56.12

De wereld is een leugen: Enzo Knol en Dee zijn weer bij elkaar

Nadat op 28 september een dag van nationale rouw uitbarstte toen vlogger/menselijke walnoot Enzo Knol en ‘zijn’ Dee bekend maakten uit elkaar te gaan. In een tranentrekkende video, waar beide door stapels tissues gingen, maakten de twee bekend dat het ‘op’ was – met huilenden tienermeisjes door het hele land als gevolg.

Maar niks is voor altijd en in het geval van Enzo en Dee geldt dit ook voor break-ups. De twee hebben vandaag namelijk in een nieuwe video bekend gemaakt dat de twee weer samen zijn.

„We waren de afgelopen tijd even solo-Dee en solo-Enzo, en dat voelde voor mij niet helemaal compleet”, zegt Enzo Knol in zijn nieuwe video, waarin dit keer geen tranen maar wel jazz-hands voorkomen.

De geruchten rondom een mogelijke verzoening hingen al langer in de lucht, toen de twee onlangs samen met elkaar op vakantie gingen. Toen, volgens henzelf, puur als vrienden. Geluiden dat de break-up alleen voor de views was zoemden rond, maar de Nederlandse Kardashians bevestigen dat dit niet het geval is.

„Veel mensen zien de gebeurtenissen in het leven van ons als een soap”, vertelt Knol in de video. We hebben deze video even gemaakt om alles duidelijk te maken, en daarbij willen we even vertellen dat het geen soap is. Het is gewoon weer helemaal leuk en gezellig.”

Enzo has spoken.