Schermafbeelding 2017-09-11 om 11.18.27

De woning van Thierry Baudet is (opnieuw) beklad

Afgelopen weekend is het huis van Thierry Baudet het doelwit van vandalisme geweest. Je weet wel, die guy die minimaal wekelijks het nieuws haalt met op z’n zachtst gezegd aparte uitspraken over vrouwen en immigranten. Of die guy die een fotoshoot deed, liggend op een piano. Of die guy die op z’n werkplek aan een zakje lavendel ruikt om zich op vakantie te wanen.

En dat is niet de eerste keer: afgelopen week was het ook al raak, toen Baudets voordeur werd beklad met roze verf. De al dan niet geslaagde actie (…) werd toen opgeëist door het Radicaal Anarchistisch Feministisch Front. Heftige naam in ieder geval.

Of de nieuwe (re)actie verband houdt met de hierboven beschreven ‘aanval’ is nog niet duidelijk. Er is wel onderzoek gedaan naar de deurmat. De politie weet in ieder geval waar haar prioriteiten liggen. Bij de deurmat van Baudet.

Wij keuren dit soort gedrag niet go.. blablabla. Je kent het wel. Niet om te lachen. Dat het Radicaal Anarchistisch Feministisch Front de deurmat van Thierry Baudet heeft aangeval is nogmaals, niet om te lachen. Van beide kanten niet.