2pac-header

De zoon van Suge Knight beweert in de studio te zijn met 2Pac

Het is weer zover. Decennia lang zijn er theorieën over of 2Pac nog leeft of niet. Ook denken veel mensen dat Suge Knight verantwoordlijk is voor Pac’s dood. Niks van de theorieën is bevestigd, maar de zoon van Suge Knight is niet bang om zijn mond open te trekken over het idee dat Pac nog leeft.

In oktober kwam Suge J Knight al met een hoop aparte social media posts over dat 2Pac nog leeft en dat hij hem kent. Ook vertelde hij dat het super geheim was en dat hij elk moment vermoord kan worden door een geheime organisatie omdat hij de wereld heeft verteld dat 2Pac nog leeft. Het was een tijdje stil, maar dit weekend kwamen er weer nieuwe posts naar buiten.

Suge J Knight beweert Pac in de studio te hebben en het ziet er naar uit dat hij een producer nodig heeft. Het loopt erg uit de hand en mensen noemen Suge J een clout-chaser. Ondanks de meeste mensen hem uitlachen en belachelijk maken blijft Suge J doorgaan. Je kan zeggen wat je wil, maar wij zijn toch wel nieuwsgierig naar waar dit hele vreemde verhaal heenloopt.


Dit bericht bekijken op Instagram

This ain’t a joke. #NewDeathRow ??/?? Coming soon.

Een bericht gedeeld door Suge J Knight (@sugejknight) op


Dit bericht bekijken op Instagram

Looking for the best producer for Pac. #newdeathrow #sugejknight

Een bericht gedeeld door Suge J Knight (@sugejknight) op