Processed with VSCO with ke1 preset

Defano Holwijn deelt keys to succes in vooruitstrevende PUMA RS-X3

Om de nieuwe release van de PUMA RS-X³ te vieren, komen ze met een nieuwe, harde videoserie waarin creatives uit Nederland hun geheimen met je delen die geleid hebben tot hun succes. In de eerste aflevering staat ambitieuze alleskunner Défano Holwijn centraal: de OG YouTuber, succesvolle presentator en enthousiaste host bij hiphop talk show CONVO. Hij deelt zijn keys to succes, en showt daarbij de nieuwe PUMA RS-X³ , die minstens zo revolutionair zijn.

Processed with VSCO with ku1 preset

Défano Holwijn heeft geleerd van zijn fouten en en wil de nieuwe generatie creatives hiervoor behoeden en een aantal major keys meegeven. Een van de belangrijke lessen die hij mee geeft, is dat je jezelf tijd moet gunnen om te groeien. Niet zomaar zonder na te denken shit doen, take it easy. Als je er dan voor wil gaan, moet je vooral lef hebben in deze wereld. Je kunt het zelf: er is geen dure, ingewikkelde apparatuur voor nodig. Tegenwoordig kan je alles vanuit je zolderkamer maken – als het maar vet is.

Vandaag komen de nieuwe PUMA RS-X³ uit in twee kleurrijke colorways. De sneakers die Défano aan heeft, zijn wit met een toffe kleurcombinatie van paars, geel, oranje en grijze accenten. Net zo aanwezig en happy als de alleskunner hemzelf. De andere colorway is zwart met de kleuren lichtblauw, donkerblauw en roze, deze zullen gelijktijdig  droppen.

Processed with VSCO with ka3 preset

PUMA heeft de RS-X serie vorig jaar al nieuw leven ingeblazen. Het originele model komt uit de 80’s en was toen de meest innovatieve sneaker door de Running System– technologie. Nu krijgt de populaire sneaker met de release van de RS-X³ een moderne twist door nieuwe kleuren toe te voegen. Wel behoudt hij nog steeds de chunky vorm en zacht-als-kussens zool van toen.

Er zullen na deze episode met Défano Holwijn nog drie andere inspirerende episodes volgen met artiesten die hun persoonlijke keys geven. De sneakers zijn vanaf vandaag te koop bij o.a. Bijenkorf, Sneakerdistrict en BRUUT.

Processed with VSCO with au1 preset