desinger winkels in Nederland

Dit zijn de 10 tofste designer winkels in Nederland

Je hebt binnenkort een tof evenement waar je helemaal drippy voor wilt komen. Maar je kan natuurlijk niet komen aankakken in allemaal outdated designer wear. Daarom hebben wij voor jou de 10 tofste designer winkels in Nederland opgezocht, waarvan sommigen zelfs een webwinkel hebben:

1. Tip de Bruin – Amsterdam
desinger winkels in Nederland
In de jaren 60 richtte Tip de Bruin zich op de verkoop van artiestenkleding, die vaak in opdracht speciaal voor de winkel gemaakt werd. In meer dan 60 jaar, is wat ooit begon als een boutique in herenmode uitgegroeid tot een designer go-to in Amsterdam en ver daarbuiten. Met nu 4 winkels naast elkaar die allemaal hun eigen sfeer en kledingstijl.Na ’00 werd Tip de Bruin “streetwise”. Veel mensen kennen hun nu van de designer jeans, sneakers, tops en vooral jassen.

2. ANSH46 – Amsterdam
desinger winkels in Nederland
Deze bijzondere naam heeft een eenvoudige verklaring: er staat voor Another Shop en 46 is de landcode van de telefoon voor Zweden. De oprichters van de boetiek, Wouter Leenders en Kelly Erentreich, bezochten Stockholm en werden geïnspireerd door de sfeer van de stad. Hun winkel biedt een groot aantal kleine labels die je nergens anders vindt.

3. c r i s – Utrecht
desinger winkels in Nederland
Deze intieme winkel in het hart van Utrecht biedt exclusieve kleding voor mannen, geselecteerd uit kwaliteitsmerken. Dit gecombineerd met een warme en persoonlijke service heeft van c r i s een van de meest aesthetically pleasing boetiek voor herenkleding gemaakt.

4. Megusta – Utrecht
desinger winkels in Nederland
Megusta combineert luxewinkelen met de nieuwste technologie en heeft slim geïntegreerde flatscreens. Door de nieuwste modeshows te tonen, kunnen klanten catwalk-looks shoppen met behulp van een persoonlijke shopper onder het genot van een lekker drankje.

5. Nen Xavier – Rotterdam 
desinger winkels in Nederland
Gelegen in het onofficiële modedistrict van Rotterdam ligt Nen Xavier, een boetiek opgericht door de gelijknamige man, bekend als de best geklede winkeleigenaar in de stad. De herenkleding en dameskleding wordt gepresenteerd in het minimalistische interieur en de hoekige presentatie van de kleding zorgen voor een aantrekkelijk bezoek.

6. De rode loper – Den Haag
desinger winkels in Nederland
Sinds 1995 wordt De Rode Loper geprezen als éen van de meest uitgebreide designer winkels in Nederland. Gelegen in de belangrijkste modestraat van Den Haag. De Rode Loper betekent The Red Carpet, naast het aanbieden van de meest verfijnde designer mode in schoenen, tassen en accessoires, willen zij de klanten ook het glamoureuze gevoel geven dat ze een rode loper bijwonen.

7.  Mensquare – Breda
desinger winkels in Nederland
Mensquare is er trots op up-to-date te blijven met de nieuwste trends en klanten van de hoogste kwaliteit te voorzien. Het Mensquare-team staat bekend om hun gastvrijheid, begrip voor wie hun klanten zijn en de persoonlijke stijl van elk individu te herkennen. De winkel streeft naar een complete lifestyle-ervaring, zodat shoppers tijdloze benodigdheden voor de garderobe en exclusieve items van de nieuwste samenwerkingen met ontwerpers kunnen verwachten.

8. LABELS – Sittard
desinger winkels in Nederland
Met hun‘Garden of Eden’ interieur, ontworpen door Maurice Mentjens en een even sublieme bewerking die erbij past, onderscheidt Labels zich zeker. Vooral hun bijzondere ligging in Sittard. Gedreven door een filosofie gericht op toegankelijkheid, zorgt een gevarieerde selectie van internationale high-end merken en exclusieve ontwerpers.

9. Rosada Designer Outlet – Roosendaal
Rosada05
Rosada Designer Outlet is een designer outlet center van het Britse bedrijf McArthurGlen bin  Roosendaal. Het is het derde outletcentrum van Nederland en heeft meer dan 100 designer merken.

10. Designer Outlet Roermond – Roermond
desinger winkels in Nederland
Het Designer Outlet Roermond is een Outlet Center van het Britse bedrijf McArthurGlen en biedt 200 internationale designermerken aan. De outlet is gelegen aan de rand van de Roermondse binnenstad. Met ruim 8 miljoen bezoekers per jaar is het een van de grootste attracties in Nederland.