djs-draaien-tijdens-ade-in-amstelpassage-van-centraal-station

Desperados verstopt pasjes in Amsterdam die gratis entree voor elk ADE-feest betekenen

ADE staat weer bijna voor de deur en dat betekent dat Amsterdam weer een week vol met drukte, drank en alles behalve nuchtere toeristen tegemoetkomt. De week, die compleet in teken staat van uitgaan en dansen valt echter waarschijnlijk net voordat jouw studiefinanciering of salaris is gestort, maar alle hoop is niet compleet verloren.

Desperados heeft namelijk 20 pasjes verstopt in Amsterdam waarmee jij gratis naar elk ADE-feest kan. Hiermee wil het biermerk de bezoekers inspireren om de stad te ontdekken en op zoek te gaan naar andere dansvloeren dan je standaard stam(p)club. De campagne heet dan ook ‘Find Your Dancefloor’. Het is heel simpel: vindt twee van de twintig pasjes en je kan met een vriend of vriendin heel de week gratis naar ELK feest tussen 17 en 21 oktober.

Je hoeft gelukkig niet wild door de stad te zoeken zonder enige hulp – Desperados heeft twee hints weggegeven en vanaf 12:00 zijn de rest van de hints hier te zien. Op deze site staat ook alle informatie over de pasjes en of ze al gevonden zijn. De eerste twee tips zijn:

#4: Als je de tunnel uitkomt onder de D van Desperados.

#6: De artiesteningang van Bach, Beethoven, Mozart en Wagner.

Laat de zoektocht maar beginnen!