CKJZfNyVEAACpPn.jpg-large

Deze cartoons brengen je terug naar je kindertijd

Iedereen houdt van het nostalgische gevoel dat je krijgt als je dingen van vroeger ziet. Vroeger, toen tijden nog makkelijk waren. De meeste van ons zijn nog opgegroeid met linear tv kijken, gewoon lekker wachten tot je favoriete programma op tv was. FoxKids, Boomerang, Cartoon Network, Jetix… Wat draaiden ze ook al weer? Vandaag hebben we de meest nostalgische cartoons op een rijtje gezet. Back in time!

The Last Airbender
Er is geen serie cooler dan deze. De Avatar is een icoon uit onze kindertijd, voor jong en oud. Vandaag de dag houden we nog steeds van de geweldige serie en kunnen we er nog lang over praten. Iedereen TeamAvatar nog: Aang, Katara, Sokka, Toph, Momo en Appa. Maar vergeet niet Zuko en Oom Iroh. Je was trouwens de shit als je de hele intro uit je hoofd kende.

Rocket Power
Het verveelde nooit wanneer de vier vrienden weer ging stunten. Ze deden aan skaten, BMX’en, straathockey, rolschaatsen, snowboarden, alles dat ze maar een adrenaline boost gaf. Maar vergeet niet de levenslessen van Tito, ‘zoals de oude Hawaiianen altijd zeiden…’

Galactik Football
Niks was cooler dan next level voetballen. Het verhaal was ingewikkelder dan je dacht, en de actie van de Snow Kids in het voetbalspel was het toppunt.

Danny Phantnom
Veranderen in een spook en een beetje vechten tegen andere spoken, het bleef interessant. De emo vriendin van Danny, Sam, zien we nog steeds af en toe voorbij komen op profielfoto’s van meisjes die memes posten.

Spongebob SquarePants
Zonder twijfel de bekendste cartoon ooit. De characters zijn klassiek en niemand topt deze serie als het gaat om herkenbaarheid. Ik hoef niks meer te zeggen, jullie weten het.

Jimmy Neutron
De genius Jimmy vond van alles uit. Door de gekste uitvindingen ontstonden de grappigste verhalen samen met Cas en Rien. Door Cas wist je alles over lama’s en Rien belandde later op een alien planeet met zijn eigen show ‘Riens Planeet’. Ohja, vergeet niet de coole robot hond Flokkert.

Kim Possible
Naast het spionnen gebeuren met Ron en zijn naakte molrat hebben we allemaal geleerd hoe het was om in de friendzone te zitten. De schurken verloren, en Ron kwam uiteindelijk uit de friendzone. Goeie tijden.

What’s With Andy
De streken van Andy gingen je ook niet zomaar voorbij. Samen met zijn vriend Danny haalde hij de gekste dingen uit op zijn high school.

Totally Spies
Elk meisje wilde wel een van de meiden zijn. Sam, Alex en Clover werkte onder Jerry, die zorgde voor de coolste gadgets om het kwaad te bestrijden. Een show met meisjes, maar de jongens keken dit zeker ook.

Recess
Iedereen was jaloers op het schoolplein van TJ, Vince, Ashley, Gus, Gretchen en Mikey. Ook leerde Randall ons wat een snitch is.