217301.max-620x600

Deze celebs mogen best wel eens een scheermes oppakken

Baarden zijn dat hele ding. Op de BALLINNN’ redactie lopen meerdere baarddragers, de halve hoofdstad zit er vol mee en ook op de rode loper zijn ze vaak te vinden.

Maar het gaat ook vaak mis. Veel mensen dragen een baard voor de baard – en vergeten daarbij wat het doet met de rest van hun gezicht. Laat het voorop staan: BALLINNN’ staat voor dat iedereen lekker doet wat hij zelf wil, maar in sommige gevallen zetten wij toch onze vraagtekens.

Al Pacino

Wat hebben Scarface, The Godfather en Scent of a Woman met elkaar gemeen? Juist – het zijn drie absolute klassiekers met alledrie Al Pacino in de hoofdrol. Weet je wat geen hoofdrol pakte? Zijn baard. Clean shaven Al Pacino = best Al Pacino, dat bewijst de bovenstaande foto wel.

al-pacino

Simon Cowell

1020

Er is maar één ding afschrikwekkender dan Simon Cowell die een Idols-kandidaat de kleren van het lijf scheldt: Simon Cowell met een “baard” die een Idols-kandidaat de kleren van het lijf scheldt.

Britains-Got-Talent-auditions--Birmingham

Andrew Garfield

1020 (1)

Voor veel vrouwen een droomman. Behalve als hij zijn baard laat staan. Dan verandert Andrew Garfield in een kruising tussen een Jehova’s getuige en de man die bij de Kermis de grijpmachines bedient. Kortom: niet in de buurt komen zolang die baard staat.

1280-837rgqfbb153bdfcm4xdaj9346zbr37s65z89kxe

Leonardo DiCaprio

405

Kijk, wij houden van Leonardo DiCaprio. Echt. Ook wij pinkten een traantje weg toen hij eindelijk die Oscar pakte. Maar één ding die hij van ons niet hoeft te pakken is die baard. Wij weten zeker dat die geruchten rondom Rihanna geen geruchten waren gebleven als hij dat ding gewoon had afgeschoren.

422817_original-jpg

Deze post kwam tot stand in samenwerking met Gillette.

Gillette