Bed

Met deze deken kun je voor verschillende temperaturen zorgen in één bed

Het is soms best wel fijn om mens te zijn, ook wel ideaal dat je niet de enige bent. Zo zijn er iedere dag behoorlijk wat mensen bezig om jou van alle gemakken te voorzien, zij het in de naam van de wetenschap, liefde of pure commerciële doeleinden. Vandaag hebben hebben we een tip voor je om al jouw temperatuurproblemen in bed – en die van je partner, teddybeer of huisdier – uit de wereld te helpen: de Smartduvet.

Het mooie van deze innovatie is dat je ‘m heel handig met je dekbed in je dekbedovertrek stopt en dat de temperatuur van beide zijden afzonderlijk gecontroleerd kan worden. Ideaal voor de nachten waarin jij een beetje ligt te plakken, terwijl degene naast je sterft van de de kou – tsja, laten we het Nederlandse weer maar de schuld geven hé?

Wellicht dat je bij jezelf denkt beter af te zijn met de aanschaf van één of twee elektrische dekens, maar mocht je nou benieuwd zijn of dit wellicht je relatie in bed kan verbeteren, neem dan even een kijkje op Indiegogo. We hadden er volgens mij niet bijgezegd dat de Breeze ook nog eens je bed opmaakt, zonder dat je er ook maar iets voor hoeft te doen? Niet voor niks dat de crowdfunding al zeven keer zijn benodigde budget heeft binnengehaald. Inderdaad, aanschouw de lifehack met één klik.

Source: IndieGogo