Tinder

Deze jongen greep mis op tinder en deed er alles aan om zijn fout terug te draaien

Misschien ken je het wel, je zit een beetje rond te swipen op Tinder maar er komt niks leuks voorbij. Voor je het weet swipe je te snel naar links en komt er nét een leuk iemand langs die je per ongeluk ook naar links swiped. Gemiste kans.

Dit overkwam ook de 18-jarige Hayden Roll uit Amerika. Hij swipete per ongeluk ene Claudia Alley weg, en had hier heel veel spijt van. Hij deed er alles aan om haar terug te vinden, maar het enige wat hij wist was dat ze op de Missouri State University naar school ging. Toen bedacht Hayden om dan maar in de dm’s te sliden van alle Claudia’s van die school.

In de dm stond: “Om te beginnen: Mijn naam is Hayden Roll, en ik heb een beginnersfout gemaakt op Tinder. Claudia had foto’s met haar vrienden en met haar moeder. In haar bio grapte ze dat sommige van haar vrienden nog single waren en dat je ook met hun op date mocht, maar van haar moeder moest je afblijven. Mocht je jezelf herkennen in dit profiel, stuur dan alsjeblieft een berichtje terug met ‘links’ of ‘rechts’, dan weet ik of er alsnog een match zou zijn. Als je ‘rechts’ kiest kunnen we misschien een keer een donut gaan eten. Als je links kiest, dan is dat natuurlijk ook prima!”

Na het sturen van alle berichten heeft ie eindelijk zijn Claudia gevonden, maar of zij hem ook ziet zitten is nog niet bekend. Hoewel een swipe naar rechts er wel van af zou moeten kunnen na al die moeite.

Bron: Metronieuws