Schermafbeelding 2015-04-07 om 11.06.47

Deze jongen moest een Beyoncé-examen halen om zijn relatie te houden

De 21-jarige Allie Davis, een Beyoncé Superfan met hoofdletter S. Haar twitterhandle is Fergyoncé en de meeste dingen die ze uitspuwt op de lichtblauwe digitale highway gaan dan ook over haar grote idool: Beyoncé.

Ook haar omgeving moet aan haar liefde voor Bey geloven – zo ook haar vriendje. Ze stelde een speciale Beyoncé test op getiteld ‘The Official Allie Davis Relationship Test’. Om zeker te zijn van zijn relatie met Allie moest vriendjelief een score van minimaal 60% halen. Bijna alle vragen gingen over Beyoncé, al kwamen er ook wat vragen over andere popsterren voorbij.

image-1

Als hij gevraagd wordt naar drie liedjes van Beyoncé slaagt hij foutloos, maar als het op One Direction vragen aankomt weet le boyfriend iets minder ervan.

image-2

Ook over het liftincident van Jay Z en Solange wist Allie’s vriendje niet alles. Gelukkig doet hij het goed bij de grootste vraag (‘wie is live beter, Beyoncé of Rihanna?) en pakt hij uiteindelijk 26,5 van de 33 punten, waardoor hij een score van 80% haalt. Smileyface erbij, alles.

Mocht je zelf je vriendje (of vriendin, als je zo’n guy bent) willen testen; geen stress. Allie gooit binnenkort de toets op het interwebs.

Schermafbeelding 2015-04-07 om 11.19.58