170531-plastic-surgery-photo-hack-feature

Deze mensen hebben er alles voor over om op hun idool te lijken

Celebrities worden vaak gebruikt als inspiratie voor vele dingen. Dat fans kledingstijl, uitspraken, muzieksmaak en ga zo maar door overnemen van hun idolen is geen reden tot paniek. Sommige fans daarentegen slaan helemaal door en willen niet alleen dezelfde schoenen als hun idool, maar nemen een compleet nieuw gezicht in de hoop dat ze op hun idool lijken.

Deze hardcore fans geven duizendenden euro’s uit en wijden hun hele leven aan het lijken op hun idool, met als gevolg vele operaties verder en een onherkenbaar lelijk gezicht. Aanschouw de extreme gevallen:

Kim Kardashian 

jordan-james-800

Jordan James Parke heeft zoiets van the bigger the better. De Kim Kardashian fan spendeerde grofgeld om op Kim K te lijken.  Hij liet voor maar liefst aan $150,000 dollar in zich prikken. Wij zien de overeenkomsten niet en vragen ons af in hoeverre hij zichzelf nog op Kim vindt lijken.

 

Barbie

maxresdefault

Voordat Valeria Lukyanova  veranderde in een real life Barbie, was ze een gewone Oekraïense meid, die in haar vrije tijd door het leven ging als heks(!) en zich bezighield met magie. Haar nieuwe, minstens zo bizarre obsessie heeft ervoor gezorgd dat ze er tegenwoordig zo uitziet.

 

Angelina Jolie 

5a1940fc61361f03f4992e7b

De 19 jarige Sahar Tabar lust er ook wel pap van, de Iranese Angelina Jolie fan heeft er alles voor over om op Angie te lijken. Blijkbaar heeft Sahar geen real people om haar heen die haar de waarheid vertellen. De tiener lijkt meer op ‘Corpse Bride’ dan op Angie.

 

Michael Jackson 

Schermafbeelding 2017-12-05 om 14.11.00 Schermafbeelding 2017-12-05 om 14.05.38

The King op pop Michael Jackson was een bijzondere verschijning. Dat is Sergio Cortés ook. De Spanjaard liet op 16 jarige leeftijd al aan zich sleutelen. Tegenwoordig verdient Cortés zijn geld met het imiteren van Michael Jackson. Steeds vaker zijn er mensen die beweren dat Jackson nog leeft, wij weten in ieder geval waar de verwarring vandaan komt.

Plastic not so fantastic.