Screen Shot 2018-10-19 at 15.20.07

Deze muziekvideo’s zijn vandaag uitgekomen

Op vrijdag, de dag van de releases, is het altijd moeilijk om alle muziek releases bij te houden. Vandaar dat we ze hebben opgesomd in 1 artikel. Hieronder zullen we de beste video releases voor jullie op een rijtje zetten, enjoy,

Bokoesam – Mijn Schuld

Afkomstig van zijn album ‘Nachtvlinder’ brengt Bokoesam vandaag de video uit van ‘Mijn Schuld’. In de video zien we onder andere Ray Fuego en Jacin Trill terug. De track is geproduceerd door Jack $hirak.

Esko – Trust Issues

Eindelijk weer een keer Esko die zelf achter de mic stapt in plaats van op de beats. De track is natuurlijk geproduceerd door Esko zelf.

Nesim Najih – Money

Nesim laat in zijn nieuwe video zien hoevel geld hij heeft verdient de afgelopen tijd. De track is geproduceerd door Fraasie.

Leafs – My Ride

Leafs heeft vandaag zijn ‘Life of a Teenage Rockstar’ EP uitgebreid met twee gloednieuwe tracks. Één van die tracks is ‘My Ride’ waar hij ook gelijk een clip bij heeft gemaakt.

Lil Wayne – Uproar

Uproar was misschien wel het meest populaire nummer van Weezy’s langverwachte album ‘Tha Carter V’. Vandaar dat hij hem ook snel heeft geclipt. In de video zien we hoe Weezy nieuw leven blaast in de Harlem Shake.

Josylvio & Moeman – Voorbij

Binnenkort dropt Josylvio het ‘Hella Cash Gang’ compilatie album en vandaag dropt hij alweer de tweede singel daarvan. De track heet ‘Voorbij’ en is geproduceerd door Monsif en Whiteboy. Op de track wordt Josylvio bijgestaan door Moeman.

Ismo – Bnakkes

Tot slot hebben we de video van Ismo, Bnakkes. Voor de clip is Ismo afgerezen naar Istanbul en de track is geproduceerd door Aryan Parsa.