josylvio-suriname

Deze Nederlandse rappers shinen ook als acteurs

Het is bijna een logische volgende stap voor Nederlandse rappers – de overstap naar acteren. Dit zijn de rappers die de acting game écht goed hebben aangepakt:

Josylvio in de film ‘Suriname’

Nog geen maand geleden kwam de film ‘Suriname’ uit. De allereerste Pathé Thuis original werd opgenomen in Suriname (duh) en naast Josylvio, spelen onder andere Fernando Halman en Rodney Lam (directeur van Daily Paper) een hoofdrol. Josylvio speelt een psychopatische crimineel die het gemunt heeft op presidentskandidaat Winston Righter (Rodney Lam). Hoe dit uitpakt, kun je nu zelf checken. De film is exclusief te zien in alle Pathé bioscopen.
Dit was voor Josylvio niet de eerste kennismaking met de acteerwereld, in Mocro Maffia is de Edison-winnaar ook te bewonderen.

Sevn Alias in ‘Mocro Maffia’

Van Josylvio gaan we naar Sevn Alias die als ‘Stille’ een rol speelt in de hitserie ‘Mocro Maffia’. De serie is echt crazy populair en seizoen 2 wordt verwacht in april dit jaar. Sevn’s rol is qua script-tekst geen uitdaging voor hem, maar dat maakt het juist dope, want hij laat zijn personage geloofwaardig overkomen. Sevn heeft acteerskills – no cap.

Negativ in ‘Bolletjes Blues’

Dit pareltje is wel van way back (2006), maar legit één van de rauwste en realste films in de Nederlandse filmhistorie. Negativ speelt de rol van een rapper met ambities, maar maakt toch andere keuzes. Besef ook even dat deze film uitkwam toen die hele rap gimma niet zo goed verdiende als nu. Dus ja, een dikke shout out naar iedereen die aan deze film heeft gewerkt.