fit-to-fat-to-fit_foayj7

Deze Personal Trainer kwam 32 kilo aan om samen met een client af te vallen

In shape blijven is voor veel mensen een lastige opgave – en precies om die reden zijn er personal trainers op deze aardbol. Adonis Hill is zo’n personal trainer. Hij snapt als geen ander hoe groot de struggle is om veel gewicht kwijt te raken – hij heeft het namelijk al twee keer geflikt.

Screen Shot 2016-02-17 at 1.54.27 PM_o2povj

Nadat hij zwaar depressief was geworden op 27-jarige leeftijd en zijn eigen zaak kwijtraakte, begon hij te trainen. Hij raakte bijna 60 kilo kwijt en ging aan de slag als personal trainer. Nu, vijf jaar later, heeft hij hetzelfde traject wederom overwonnen.

Zijn client, Alyssa, wilde veel gewicht kwijtraken. Om haar te ondersteunen kwam Adonis bijna 31 kilo aan – om het vervolgens samen kwijt te raken. Lead by example, toch?

Het model komt voort uit Fit to Fat to Fit – waarin trainers worden aangemoedigd om het goede voorbeeld te geven. Ongelooflijk intens – maar met succes. Na maanden trainen, een paar valse starten en veel geklaag was de trainer terug bij af. En, belangrijker, Alyssa was ruim 26 kilo kwijt.