Schermafbeelding 2019-10-15 om 13.01.54

De psychologische horrorfilm ‘Fractured’ lijkt must-see

Deze maand verscheen er een nieuwe, spannende film op Netflix die veel bij mensen los heeft gemaakt. Het gaat om de psychologische thriller ‘Fractured’.

De film gaat over Sam Monroe, een echte familieman die naar huis rijdt nadat hij een weekendje weg is geweest met zijn schoonfamilie. Het tripje krijgt een andere wending wanneer dochter Peri verongelukt raakt tijdens een plaspauze en de familie naar een ziekenhuis zoekt. Als ze die eenmaal gevonden hebben, blijkt de manier van werken hier gelijk al vreemd.

Ze moet een aantal tests doen in het ziekenhuis en gaat daar met haar moeder heen. Sam vind de situatie erg verdacht, wanneer ze wel heel lang wegblijven. Hij vertrouwt het ziekenhuis voor geen meter, en dat blijkt niet voor niets te zijn. Het verhaal is geschreven door Alan B McElroy, hij deed ook de Wrong Turn reeks. Het belooft een mind fucking plot te hebben en een echte must see te zijn.

Op Twitter laten meerdere mensen al hun mening los over deze spannende film. Vooral het einde is nogal schrikwekkend. Check de tweets hieronder, en maak je (mentaal) klaar voor ‘Fractured’.