BeFunky-collage

Deze releases kunnen we verwachten deze herfst en winter

Dit jaar hebben de internationale artiesten niet stilgezeten. Onder andere Gunna, Kehlani, Chance the Rapper, Megan Thee Stallion en Burna boy hebben 2019 koud gemaakt met succesvolle releases. Gelukkig komt er dit najaar ook genoeg nieuwe muziek uit. Dit zijn de artiesten waarvan we muziek kunnen verwachten:

Rihanna – December
Na een driejarige muziek-break komt nu eindelijk haar lang verwachte album uit. In een jaarlijkse “Open sessie” kondigde Olivier Nusse, CEO van Universal Music France een aantal album releases aan. Waaronder die van Rihanna, de naam en datum zijn nog niet bekend maar wel heeft ze een aantal snippets van haar project op haar IG gepost. Haar fanbase laat in ieder geval weten dat zij lang genoeg hebben gewacht.

Drake – November
Ook Drake viel onder het rijtje van aankondigingen en laat dit jaar nog van zich horen. Zijn laatste release “So far gone” was een mix van hits uit zijn hoogtijdagen en oudere unreleased producties. In November kunnen wij een verfrissend album verwachten.  Er is nog geen naam, tracklist of art bekend.


Dit bericht bekijken op Instagram

Album Mode. A series of photos by @jamilgshere

Een bericht gedeeld door champagnepapi (@champagnepapi) op

 

The Weeknd 

In 2018 liet Abel aan fans weten dat zijn laatste album “Starboy” snel een follow up zou krijgen en het ziet er naar uit dat de tijd er voor gekomen is. In augustus tweette hij dat zijn “album mode in full effect” is.

Schermafbeelding 2019-09-09 om 16.40.13

Zijn laatste uitspraken rondom een album release was tijdens een concert in Toronto.  Hij liet weten dat zijn project “Chapter 6” er aan zit te komen, een datum is nog niet bekend.


Dit bericht bekijken op Instagram

NEW ALBUM SOON! TAG YOUR FRIENDS! @theweeknd #theweeknd #xo #hxouse #starboy

Een bericht gedeeld door The Weeknd Updates (@theweekndupdatesxo) op

Kanye – September

De release voor Kanye’s Jesus is King zal 27 september zijn.  Althans dat verwachten wij, hij heeft namelijk al meerdere keren een release datum opgeschoven. Nu is eindelijk een tracklist en een mogelijke cover art bekend:

Schermafbeelding 2019-09-09 om 16.45.48