couple-kissing-in-bed

Deze sekstandjes worden door vrouwen het meest gehaat

Laten we even over seks praten, lieve kijkbuiskinders. Standjes, om precies te zijn.

Mannen vinden eigenlijk elk standje wel goed, zolang seks maar plaatsvindt. Voor vrouwen geldt er kennelijk toch iets anders. Er werd aan 1200 lezers van Women’s Health gevraagd welk standje zij als het onprettigst ervaren.

Spoiler: de resultaten zijn enigszins… verrassend. Het kan zo zijn dat je je hele repertoire moet gaan aanpassen.

1. Doggystyle

Ja doggy inderdaad. We hadden je nog gewaarschuwd, het zijn verrassende resultaten. Op nummer een staat meteen één van de all-time favorieten: achterlangs. Vrouwen geven als reden aan dat het te pijnlijk kan zijn. Het kan vooral onprettig aanvoelen als de penis in zijn geheel uit de vagina schuift en er weer compleet in wordt geschoven. Ook wordt doggy als niet intiem ervaren. Kennelijk raken vrouwen niet erg opgewonden van staren naar een muur.

seksstandjes-man-man-1224

Hoe kan er dan toch genoten worden van doggy? De man moet korte ondiepe stoten geven, zodat het effect gemaximaliseerd en de pijn geminimaliseerd wordt.

2. Cowgirl

And again, alweer een favoriet standje van de mannen die om zeep wordt geholpen door de vrouwen. Vrouwen willen niet graag bovenop. Onzekerheid speelt hier vaak een rol in, hoe mooi de vrouw ook is, ze is vaak alsnog onzeker over haar lichaam.

man-man-seks-standjes

De hamvraag: hoe kunnen we dan toch de cowgirl uitvoeren? Als man moet je geduld hebben. Na verloop van tijd voelt zij zich meer op haar gemak bij de man waardoor de onzekerheid verdwijnt.

3. Reverse Cowgirl

De reden dat deze in het lijstje staat is dat vrouwen onmogelijk lijken klaar te komen tijdens dit standje. Dit standje blijkt overigens voor mannen ook niet altijd een pretje te zijn. Vijftig procent van de ‘penis breuken’ ontstaan na uitvoering van een cowgirl of reverse cowgirl. De penis kan te diep doorbuigen waardoor het mogelijk is dat de penis doormidden breekt als een komkommer. Ouch.

Wat kunnen we dan wel doen? Sta beide op, laat de vrouw naar voren buigen, met haar handen leunend op een spiegel. Nu kun je haar alsnog van achteren nemen, maar voelt het voor haar prettiger aan en via de spiegel kunnen jullie naar elkaars zwetende gezichten kijken.

4. Missionaris

Van de standaard missionary houding raakt de vrouw totaal niet opgewonden. Dat komt omdat de juiste spots telkens worden gemist. Daarnaast als je als man wat chubby bent, zal dit bij het missionary standje extra opvallen.

man-man-seksstandjes-

Om als man haar toch te kunnen pleasen kan je twee dingen doen. Of je leunt in plaats van op haar borst, tegen haar schouder aan. Een andere optie is de benen van de vrouw op te tillen en ze over je schouders heen te leggen. Nu kan je je partner dieper penetreren dan bij de standaard missionary. Waterfall guaranteed.

5. 69

Ja hier schrokken wij ook van. Vrouwen kunnen toch niet zo goed twee dingen tegelijk als dat er altijd beweerd werd. De ondervraagde vrouwen gaven namelijk aan het lastig te vinden om zowel tegelijkertijd te geven als te nemen. Onze favoriete T-Pain track kan de prullenbak in.

Vrouwen vinden oogcontact belangrijk tijdens seks. Dit geldt al helemaal voor orale seks, dit wordt voor veel vrouwen als nog intiemer beschouwd.

Dus, doe er je voordeel mee.