4112016_drukkedamrak_WEBAPP-9

Deze steden hebben de beste januari sale

In het nieuwe jaar willen alle winkels haar winterkleding kwijt en klaarmaken voor de lente en de vroege zomer. Omdat ze zo snel mogelijk af willen van hun oude collecties gaan deze items voor een koopje de deur uit. Het is altijd goed om op je portemonnee te letten en gebruik te maken van kortingen in je favoriete winkels. Hieronder de vijf steden waar de januari sale het grootst is, met kortingen tot 70%.

Antwerpen
Eerste Koopzondag, 20140907, Antwerpen, meir, nationalestraat, Wilde Zee, shoppig

Vanaf de 3e in januari kan je de hele maand terecht in deze Belgische stad. Het heeft een winkel van elk groot kledingbedrijf dus je moet hier sowieso wel slagen. De sale is hier het hoogte en er is altijd iets in deze stad te doen.

Dusseldorf
dusseldorf072

Iets over de grens naar het oosten vinden we in Duitsland de grote shop-stad Dusseldorf. Hier is alleen de laatste week van de maand hoge korting te vinden. Alles wat je wil hebben, is hier te vinden.

Parijs
winkelen-champs-elysees

De januari sale is hier alleen van 7 tot en met 10 januari. Vooral voor designerkleding kan je hier perfect terecht. Exclusieve items gaan hier namelijk ook in de sale. De prijs zal niet altijd echt goedkoop zijn, wel goedkoper dan normaal. Ook vind je hier natuurlijk de H&M’s en ZARA’s.

London
Piccadilly_Circus_Panorama-tiny-jpeg

In London is alles lekker op loopafstand van elkaar te vinden. De sale is daar al begonnen met kerst en gaat nog de hele maand januari door. Je zal hier alle merken vinden en niet met lege handen thuis komen.

Amsterdam
ANP-32621192

Ook onze eigen hoofdstad heeft flink wat in de uitverkoop voor ons. Als je in de buurt wil blijven is dit de perfecte uitweg. Vanaf december tot eind januari is het hier nog sale.