horoscopes

Deze sterrenbeelden cheaten het meest

Het Australische Victoria Millan is een soort van Aussie Second Love: een website waar getrouwde mensen op zoek gaan naar een buitenechtelijk vriendje/vriendinnetje. De site prijst zichzelf aan als ‘World’s #1 site for extramarital affairs’.

Laat deze website nu een onderzoekje gedaan hebben: het heeft gekeken naar welke sterrenbeelden er (over)vertegenwoordigd zijn op de website. Het onderzocht de data van de duizenden gebruikers en kwam erachter welk sterrenbeeld het meest gebruik maakt van de ‘cheater’s website’.

zodiac_icons-1038x562

Wat blijkt: het sterrenbeeld waterman is met 10,9 procent van de gebruikers het grootste sterrenbeeld, gevolgd door vissen met 10,1 procent en de ram met 10 procent. Van de twaalf sterrenbeelden ‘cheat’ de boogschutter het minst: met 6,5 procent is dit qua sterrenbeeld de kleinste gebruikersgroep.

De CEO van Victoria Millan, Sigurd Vedal, zegt dat de Vissen vrijuit gaan: zij kunnen simpelweg niet verantwoordelijk gehouden worden voor wat er in de sterren staat. ‘They are hot blooded, sexual characters and can’t be blamed for what’s written in the stars.’

Vertel dat maar eens aan zijn/haar partner.