maxresdefault (1)

Deze vrouwelijke MMA-vechters zouden ook supermodel kunnen zijn

MMA wordt een steeds populairdere sport, met name dankzij superfights als Khabib tegen McGregor. Zo krijgt de vrouwelijke divisie ook steeds meer waardering, iets wat pas een paar jaar geleden is geïntroduceerd in de UFC. Als iemand je ooit heeft verteld dat vrouwelijke vechters onaantrekkelijk zijn, dan is het een leugenaar geweest – wij hebben de meest aantrekkelijke vechtsters op een rijtje gezet.

Rachael Ostovich

Rachael Ostovich is een 27-jarige vechtster uit Hawaii en heeft op dit moment een record van 4-4. Ze deed mee aan het programma ‘The Ultimate Fighter’ en haalde daar de kwartfinale.

Bruna Vargas

Bruna Vargas is een 29-jarige, Braziliaanse vechtster die het best bekend staat om haar Bellator fights. Ze staat op dit moment op 3-2 en vecht in de Flyweight divisie.

Michelle Waterson

‘The Karate Hottie’, oftewel de 32-jarige Michelle Waterson. Ze begon als ringmeisje maar realiseerde zich toen dat ze het liefst zelf in de ring stond en dit bleek een goede keuze te zijn: ze vecht op dit moment in de UFC en heeft een record van 16-6.

Paige VanZant

Dit bericht bekijken op Instagram

🌸

Een bericht gedeeld door Paige VanZant (@paigevanzant) op

Een beetje oneerlijk: de 24-jarige Paige Vanzant was, zoals te verwachten met zulke looks, een model voordat ze in de UFC vocht. Ze heeft ook in TV-series gespeeld en heeft een record van 7-4.