Schermafbeelding 2020-04-16 om 12.33.04

Deze zomerse cocktails heb je zo gemaakt

Nu het steeds lekkerder weer wordt, heb je misschien wel zin in iets anders dan een rode wijn of een biertje. Tijd voor frisse zomer cocktails die je vervolgens in je opblaas zwembadje kunt opdrinken of waarmee je op het balkon languit kan liggen chillen. Zin om uren in de keuken te staan hebben we niet, hieronder een aantal makkelijke cocktails die zo te maken zijn en die passen bij het warme weer.

Vlierbloesem vodka cocktail
Elderflower-Vodka-Soda-2-of-4
Vlierbloesem is door de frisse, zoete smaak perfect als ingrediënt voor cocktails. Het siroop, ijs en de vodka mix je even met ijs en dan heb je een ijskoude cocktail

Mimosa’s
9533968743_f06ea63444_b-512x341
Mimosa’s zijn in een paar seconden te maken en lekker bij het ontbijt om je kater van gisteren snel te fixen. Sinaasappelsap en champagne is het enige wat je nodig hebt, let’s go.

Pink Gin cocktail
Untitled-1-Recovered
Gin tonics zijn lekker, maar voor wie van zoetigheid houdt is deze roze gin cocktail nog lekkerder. Doe er wat spuitwater en champagne bij en je drankje is klaar.

Lemon Drop Martini
Schermafbeelding 2020-04-16 om 12.33.04
Deze cocktail met limoncello is fris, fruitig, een beetje zuur en lekker koud. Een perfect zomer drankje die er zo in gaat, maar waar je niet te veel van moet drinken.