3P1A1214

Dit festivalseizoen spring je comfortabel rond op de PUMA Cali

Het weer van deze week was voor ons een wake-up call. Een wake-up call om onze festivaloutfit on point te krijgen. Het festivalseizoen is in volle gang en met temperaturen als deze moet je juist gekleed komen. Maar hoe ziet je drip eruit? En – misschien nog wel belangrijker – welke schoenen match je erbij?

We might have the answer for you. De PUMA Cali is zo’n schoen die je effortless matcht met een breed scala aan festival-drip. De Cali is een OG schoen waar PUMA vorig jaar nieuw leven in blies. Waar de Cali ooit begon als schoen op de tennisbaan, werd hij al snel omarmd als een fashion statement. Simpel, smooth en toepasbaar in verschillende situaties.

3P1A0748

Belangrijk bij een goede festival-schoen is ten eerste, comfort. Je moet er immers meerdere uren op staan/dansen/whinen. Een beetje durability is hierin dus wel fijn. Daarnaast wil je vast wel meerdere outfits meenemen voor een meerdaags festival en heb je nog maar weinig ruimte over voor je schoenen. Een makkelijk te combineren sneaker is dus key.

Laat de Cali nou net het beste van twee werelden zijn. Comfort en klasse. Als zangeres en danseres zijn dit eisen die je moet stellen aan een sneaker – daarom is het ook niet gek dat zangeres Giefa en danseres Nicola de schoen allebei al aan hun rotation hebben toegevoegd. De Cali zal je wanneer je tot in de late uurtjes feest op muziek, je niet teleurstellen.

Verkrijgbaar in de meest compatible ‘kleuren’ known to the world: triple-wit, zwart met wit en wit met zwart. En misschien nog wel het beste detail? De Cali is beschikbaar voor slechts 90,-. Te koop bij o.a. The Athletes Foot, Omoda, Sneakers en Take Off.

De PUMA Cali is vanaf nu verkrijgbaar. Meer zien? Dat doe je hieronder.

3P1A1271 3P1A1243 3P1A12043P1A07692IG2b copy
369155_01_sv01

 

369155_03_sv01

 

 

369155_04_sv01