Coachella-2019-YouTube-STreaming-Schedule-e1555079789554

Dit gebeurde er allemaal op het eerste weekend van Coachella

Afgelopen weekend vond Coachella, 1 van de grootste festivals op aarde, weer plaats. Er gebeurde weer genoeg dus we hebben alle hoogtepunten voor jullie verzameld, aanschouw.

Wat als eerst opviel is de vele eerbetonen aan de overleden rappers Nipsey Hussle en Mac Miller. O.a. Kid Cudi, Jaden Smith, Childish Gambino en Anderson .Paak stonden even stil bij het overlijden van de rappers.

Anderson .Paak droeg het nummer ‘Bang’ op aan de rappers. Childish Gambino deed hetzelfde een hield het daarbij niet droog. Ook bracht Kid Cudi een eerbetoon met het nummer ‘Pursuit of Happiness’.


View this post on Instagram

Pursuit Of Happiness 🙏🏁💙🕊

A post shared by Our Generation Music 🔰 (@ourgenerationmusictv) on

Verder maakte niemand minder dan acteur Idris Elba zijn debuut als DJ op Coachella.

Zoals eerder aangekondigd, ging ook de film ‘Guava Island’ van Rihanna en Donald Glover (Childish Gambino) in premiere op Coachella.

Verder stond Coachella in het teken van de technical difficulties. Zo hadden grote acts als Billie Eillish en Ariana Grande grote problemen met het geluid. Vince Staples was bijvoorbeeld een gast bij het optreden bij Billie Eillish maar heel het optreden deed zijn mic het niet. Vince kon er echter wel om lachen.

Volgend weekend gaat Coachella gewoon weer verder.