https-%2F%2Fhypebeast.com%2Fimage%2F2018%2F02%2Ftravis-scott-steve-wonder-collaboration-0101

Dit is hoe Travis Scott met Stevie Wonder in de studio was beland

Afgelopen vrijdag dropte Travis Scott zijn langverwachte ‘Astroworld’ album. De featurings werden niet weergeven op de Spotify page, dus daarvoor moest je wat meer eigen research voor doen. Stevie Wonder was een van de featurings, tot verbazing van velen.

De kans is groot dat je ‘STOP TRYING TO BE GOD’ al op repeat heb gehad, mede dankzij de verbazingwekkende harmonicasolo, ingespeeld door Stevie Wonder himself. Een tijdje terug verscheen er al een foto van Travis en Stevie samen in de studio, maar snippets bleven uit. Toen wij het zagen hadden wij waarschijnlijk dezelfde gedachtes als de rest van de wereld – hoe de fuck heeft Travis die gefixt? Nu heeft de A&R van Travis in een gesprek met Rolling Stone uitgelegd hoe het zit.

Travis moest dus optreden op de 16e verjaardag van Stevie’s kind. Vanaf dat moment waren de connecties al gelegd en een korte tijd later zaten ze in de studio. Daar hebben ze uiteindelijk meerdere tracks opgenomen waarop Stevie compleet ham ging met zijn harmonica – er zijn dus meerdere tunes. De A&R van Travis heeft verteld dat het een van de mooiste momenten was van zijn carrière, wat logisch is aangezien Stevie Wonder niet zomaar iemand is.

BRON