Schermafbeelding 2020-01-10 om 14.07.58

Dit is wat je dit weekend moet checken op Netflix

Om je uren zoekwerk op Netflix te besparen, hebben wij een lijst met een aantal must see series en movies samengesteld. Een serie over het verlies van twee hiphop legendes, een meeslepende thriller die een regelrechte mindfuck is en nog meer. Check en hieronder en zet je popcorn maar alvast ready.

DON’T F**CK WITH CATS

Dat de wereld een enge plek is, wordt in deze driedelige serie alleen maar nog duidelijker. In Don’t f**ck with cats gaat het over de ijdele pyscho serie moordenaar Luca Magnotta die zo geobsedeerd is met aandacht dat erop gebrand is om de wereld te laten weten wie hij is. Hoe hij dat doet is bizar. Zo bizar dat er een hele gemeenschap opstaat om hem te pakken. Deze serie is gecensureerd dus voor gevoelige kijker safe om te checken en dus zeker een aanrader voor je wekelijkse dosis wtf.

UNSOLVED TUPAC & BIGGIE


Over de moord van Tupac en Biggie zijn er verschillende theorieën die rondgaan op het internet. Waarschijnlijk gaan we nooit echt precies weten wat er gebeurd is in 1997, maar deze 10 delige serie geeft je wel een betere kijk op alle gebeurtenissen die er in die tijd plaatsvonden. Het fijne is dat de producers ons alle complotten hebben bespaard en alle moorden bekijken vanuit een fris perspectief. Ben je in voor wat hiphop geschiedenis en vraag je je nog steeds af hoe het kan dat deze moorden nooit zijn opgelost dan is deze serie zeker wat voor jou.

OZARK

De ervaren Netflix gebruiker weet dat Netflix een zwak heeft voor het maken van drugs gerelateerde content. Als je de verschillende series over Pablo Escobar een klein beetje zat bent, maar toch in de mood bent voor een serie waarin het maken van super veel money centraal staat,  dan is Ozark de serie voor jou. Ozark gaat over de familie byrde die een normaal leven leidt met uitzondering op Marty Byrde. Marty is een witwasser voor een Mexicaanse drugskartels, maar wanneer alles mis gaat moet hij met zijn familie verhuizen en vanaf dat moment begint hele avontuur. De sfeer die er heerst tijdens de serie lijkt een beetje op Breaking Bad, dus heb je Breaking Bad gezien en vond je dat een goeie serie dan zal je Ozark zeker wat vinden. Trouwens, er is een nieuw seizoen aangekondigd dus een goed moment om alles te bingen.

LAW ABIDING CITIZEN

Jamie Foxx speelt in deze film een assistent rechercheur die zichzelf verwikkeld vind in een zaak met een wraakzuchtige burgerwacht die vastbesloten is om de moord op zijn dochter en vrouw te wreken, wiens moordenaars worden vrijgelaten door juridische mazen. Opzoek naar een no bull shit thriller film die meteen opgang komt? Dan is dit je movie.