Pasted image at 2017_07_25 06_56 PM

Dit T-shirt steelt je vriendin niet van jou, maar jij van haar

De marketing van aeuoeu is zo dom, dat het bijna slim is. We schreven al eerder over hun naam – die zij zelf niet eens kunnen spreken – en hun gebrek aan branding, waardoor het zo goed als onherkenbaar is. Volgens het merk zou kwaliteit voor zich moeten spreken en kiest het daarom niet voor zichtbare branding zoals andere kledinglijnen dat doorgaans wel doen. Hiermee wil aeuoeu zich afzetten tegen de gewoonte om het driedubbele voor een kledingstuk te vragen omdat er simpelweg een aantrekkelijk logo op staat. Plusje voor het streven in ieder geval.

R - Combo

En ogenschijnlijk werkt het. De tweede collectie, ditmaal van suède T-shirts, is namelijk vandaag gereleased. En waar eerst de visie vooral uniek was, lijkt de kleding dat nu ook. Uiteraard zonder zichtbare logo’s of printjes, maar enkel en alleen kwaliteit en suède. De T-shirts zijn door die dikkere stof bovendien ontworpen om zowel warmer als kouder weer te kunnen weerstaan. En dat is maar goed ook – want de zomer is al bijna voorbij (als ‘ie ooit al is geweest..).

Banner - 2

Het beste nieuws: de T-shirts zijn voor zowel man als vrouw – en hoewel dat ons doorgaans een beetje in de oren klinkt als een verkooppraatje – lijkt het erop alsof deze shirts truly gender-neutral zijn, als we op de foto’s afgaan. Eindelijk een T-shirt dus dat jij niet meer hoeft te verbergen voor je vriendin, maar zij nu ook voor jou. Komt ze thuis, lig jij in haar shirt op de bank onder een dekentje GTST te kijken. Een parallel universum dat blijkbaar dichterbij is dan je denkt..

BALLINNN 3 Caps

We zijn benieuwd in ieder geval. Idealistisch is het zeker, maar of het kan opboksen tegen al die marketingmachines out there? Anyway, hier vind je hun website, Instagram en Facebook. Bepaal zelf maar.