Schermafbeelding 2018-07-10 om 18.40.23

Dit is volgens ons de ideale route tijdens WOO HAH!

Aankomend weekend is het eindelijk weer tijd voor het grootste hiphopfestival van Nederland. Al vier jaar is WOO HAH! een succes, en dit jaar wordt het alleen maar nog beter en groter. Het festival vindt niet meer plaats in Tilburg maar bij de Beekse Bergen. Ook is het festival uitgebreid van twee naar drie dagen – AKA nog meer artists, podia en motions.

In al dat geweld raak je soms het overzicht kwijt – daarom geven wij je alvast onze ideale route, zodat jij je alleen bezig hoeft te houden met de muziek.

Vrijdag

WhatsApp Image 2018-07-12 at 3.28.57 PM

Begin je vrijdag met nieuwkomers Wally A$M en Snelle bij de Lil Cube stage. Hier ben je dan om 22:45 uur klaar en heb je nog een kwartiertje om je klaar te maken voor de vetste Blockparty van het weekend: de ALLE$ Blockparty. Het feest vindt plaats in The Block en wordt dus gehost door ALLE$, wat een collectief is die onder andere verantwoordelijk is voor RIMON, Narco Polo en FNMLAS. De line-up is ook niet misselijk: nationale en internationale collectieven sturen allemaal een selectie van keiharde DJ’s – verwacht surprises.

Zaterdag

Schermafbeelding 2018-07-10 om 18.20.31

Goed, tijd voor de tweede dag. Als het goed is heb je uitgeslapen en begin je je dag rustig om 15:30 uur met A Boogie With Da Hoodie bij de Snipes stage. Daarna ren je snel naar de Waterfront stage waar de New Yorkse Junglepussy staat. Hierna heb je een halfuurtje rust en kun je weer terug naar de Snipes Stage voor naar Ty Dolla Sign. Blijf hier nog een kwartiertje hangen zodat je vooraan kunt staan voor de moshpit bij Migos. Als je daar van bijgekomen bent kun je om 23:00 uur naar ASAP Rocky, weer bij dezelfde stage. Ga daarna direct door naar de Forest Stage waar Joey Badass klaar staat voor zijn show. Afhankelijk van je mood kan je daarna door naar Cashmere Cat of Sevn Alias, of naar het feestje van Encore. Of naar bed, er is immers nog een dag to go.

Zondag

screen_shot_2018-03-19_at_12.00.16_pm

Zondag is eigenlijk de beste dag van het festival. Waar normaal de zondagen saai kunnen zijn, is ‘ie bij WOO HAH! het hardst. Mocht je al wakker zijn, dan kan je om 14:00 uur Vic9 checken bij de Waterfront stage. Ben je iets later wakker, begin dan je zondag met Rejjie Snow om 15:30 uur bij de Snipes Stage.

Houdt een uurtje rust en ga daarna door naar Bokoesam bij de Waterfront stage, die vast ook andere rappers het podium mee op neemt. Nu heb je tijd om te eten, zodat je straks helemaal klaar bent voor een vol geplande avond. Om 18:45 uur is het tijd voor Lil Xan bij de Canna Stage, of als je meer zin hebt in happy ga je naar Jacin Trill. Nu heb je een halfuurtje om te chillen en is het eindelijk tijd voor Lil Pump bij de Snipes Stage. Ga om 21:00 uur direct door naar Juice WRLD, neem een kwartiertje pauze en ga terug naar Snipes voor J. Cole. Maar vergeet ook zeker niet om even langs te gaan bij het feestje van Buurjongens, die net hun EP hebben gedropt. Daarna heb je nog een uurtje tijd om te chillen bij Playboi Carti. Energie over? Ga direct daarna naar Ski Mask The Slump God bij de Canna Stage. Je hoort het al, beter trek je goede schoenen aan voor de zondag – you’re gonna need ’em.