pnl

Dit is waarom je de show van het Franse rapduo PNL moet checken op Netflix

Het Frans-Algerijns rapduo PNL (Peace N Lovés) heeft een keiharde live show op Netflix gedropt voor hun ‘Dans La Légende Tour’ uit 2017. Mocht je ze niet kennen, de broers Ademo en N.O.S. vormen sinds 2014 een krachtig duo die de Franse rap game genadeloos domineert. De mannen zijn opgegroeid in een buitenwijk van Parijs en hebben een niet al te makkelijke jeugd gehad.

In hip hop vonden ze een gedeelde passie en ze scoren sindsdien hit na hit na hit. Al hun videoclips bereiken miljoenen views op YouTube, dus het is alleen maar logisch dat hun show op Netflix in een uitverkochte venue was. PNL staat bekend om hun kleurrijke en artistieke visuals en die zie je ook sterk terugkomen in de Netflix feature.

Oja, ook een fun fact: de guys hebben niemand minder dan Drizzy Drake afgewezen (ja, je leest het goed) toen hij een remix wilde maken van hun track ‘Á L’Ammoniaque’. Drake. Afgewezen. Check de trailer van hun live show op Netflix hieronder, of beter nog, check de volledige show op Netflix!