Midway

Dit is waarom je ‘Midway’ in 4DX moet zien

Sinds kort is de true story based Amerikaanse oorlogsfilm ‘Midway’ te zien in de Pathé,  wat sowieso een aanrader is maar al helemaal wanneer je ‘m bekijkt in 4DX.

Het verhaal van de film begint bij de Japanse aanvallen op Pearl Harbor. De Amerikaanse marine weet zich te herstellen nadat de Japanners in december 1941 dachten de Amerikaanse vloot in Pearl Harbor geheel tot zinken te hebben gebracht. Met hun overgebleven vliegdekschepen gaan de troepen in juni 1942 opnieuw de keiharde strijd aan, dit keer om het strategische eiland Midway in de Stille Oceaan. Door middel van spionage en gewaagde oorlogstactieken weten de Amerikanen – die sterk in de minderheid waren – met de slag om Midway het tij van de oorlog te keren.

Schermafbeelding 2019-12-02 om 13.43.20

138 minuten aan spanning dus, maar dit is waarom je de film niet zomaar in 2D kan kijken: de film bevat veel scenes waarin je door de ogen van een piloot in een squadron/straaljager kijkt. Om jezelf helemaal in de film te verplaatsen, is 4DX daarom een enorme aanrader want dit zorgt voor meer dimensie.


Dit bericht bekijken op Instagram

Get ready for an edge-of-your-seat thrill ride. #MidwayMovie is NOW PLAYING. #LinkInBio

Een bericht gedeeld door Midway Movie (@midwaymovie) op