ps5

Dit is wat we weten over de Playstation 5

Nu het einde toch echt nadert voor de Playstation 4, is Sony druk bezig met de nieuwe generatie van de gameconsole. De afgelopen tijd zijn er genoeg leaks geweest en allerlei corona-related obstakels, maar nu lijkt het toch écht dit jaar te gaan gebeuren: de release van de PS5. Wat weten we tot nu toe?

De officiële releasedatum is nog niet bevestigd, maar de hardnekkige geruchten gaan dat we in oktober onze money kunnen spenden aan de PS5. Het gekke is dat Sony de consoles normaal in november releaset, maar door het corona-virus lijkt dit juist eerder te gebeuren. Verder is de verwachting dat de PS5 minstens 470 dollar gaat kosten, als je checkt wat de prijzen van de vorige generaties waren.

En dan het belangrijkste: de specificaties. De gameconsole zal volledig “future-proof technology”-geavanceerde elementen bevatten. We kunnen rekenen op ultra-high-speed SSD, 3D audio sound, geavanceerde haptic feedback, adaptive Triggers, hardware-based ray tracing, en Ultra HD-Bluray. Nog een paar maandjes wachten en we hebben allemaal weer iets nieuws om onze quarantaine-uren mee te vullen.

via GIPHY