AirPods 3

Dit weten we tot nu toe van Apple AirPods 3

Vrij snel kwam Apple met een tweede versie van de originele AirPods. Nu is er een nieuwe versie op komst, die er anders uit gaat zien. Dit jaar kunnen we de Apple AirPods 3 nog verwachten.

Er verscheen een icoon van de nieuwe oortjes en aan de hand daarvan heeft art director Michael Rieplhuber de Apple AirPods 3 geschetst. Er zijn namelijk meerdere renders uitgekomen en die gingen voornamelijk over noise-cancelling. Het icoon werd gevonden in de i0s 13 beta en er verscheen een foto van AirPods 3 componenten.

Het design is anders door de siliconen deeltjes waardoor er noice-cancelling is. Deze zou je naar verluidt ook nog kunnen switchen op maat. Zo kun je beter naar je muziek of podcast luisteren en heb je minder last van omgevingsgeluiden als krijsende kinderen of pratende collega’s. Ook lijken ze wat kleiner te zijn dan de vorige edities.

Ook zouden de Apple AirPods 3 net zoals de nieuwe iPhone’s, meer waterdicht zijn. Alle andere details zullen we te weten komen tijdens het volgende Apple event. Er is tot nu toe nog geen releasedatum of prijs bekend.