Picture 1

Dit zijn 3 van de duurste telefoonhoesjes ter wereld

Als je flink wat geld verdiend hebt dan wil je dat natuurlijk aan de wereld laten zien. Dat kun je doen met een Rolex om je pols, een sportwagen onder je kont, maar wist je dat dit ook kan doen met je Apple iPhone? Dit is de top 3 duurste telefoonhoesjes ter wereld.

Hoewel de meeste mensen meer geld uitgeven aan hun telefoon dan hun telefoonhoesje, willen deze bedrijven daar verandering in brengen. Ze richten zich daarbij op de allerrijksten op aarde. Ze vragen namelijk astronomische bedragen.

Buccelatti iPhone Hoesje – $ 208.000 (CA. €170.374)

Picture 1

Buccelatti is een vlaggendrager als het gaat om horloges en juwelen in Italië. In 2014 ging het bedrijf ook aan de slag met telefoonhoesjes. Met een flink arsenaal aan diamanten en goud timmerden ze zo een eindproduct in elkaar met een torenhoge vraagprijs van 208.000 dollar (170.374 euro). Inmiddels zijn er echter nóg duurdere producten op de markt.

Foto: Buccellati

Dragon and Spider Case van Anita Mai Tan – $880.000 dollar

Picture 1

In 2012 heeft Anita Mai Tan de Italianen van Buccelatti groots overtroffen met haar Dragon and Spider telefoonhoesjes. Hieraan heeft ze maar liefst 16 maanden gewerkt. Gemaakt van 18 karaats goud en met 2200 diamantjes trekt dit hoesje van iedereen de aandacht. Je kunt dus kiezen uit een hoes die versierd is met een draak of een spin. Beide designs hebben een geschatte waarde van $880.000 dollar.

Foto: Anita Mai Tan
Alexander Amosu – $2.700.000 (€2.210.000)

Picture 3

Dat het allemaal nog veel gekker kan bewijst de creatie van Alexander Amosu. Deze Brit met Nigeriaanse roots is een luxeontwerper en ondernemer. Dat hij houdt van een extravagante levensstijl blijkt ook omdat hij bekend staat als eigenaar van ‘s werelds duurste maatpak. In het verleden maakte hij ook al telefoonontwerpen voor Motorola, Blackberry en Samsung.

Foto: Alexander Amosu

De duurste Blackberry staat ook op zijn naam met een geschatte waarde van een kleine 240.000 dollar. Dit overtreft hij echter ruimschoots met zijn telefoonhoesje voor de iPhone 6. Alweer een wat ouder model dus, maar dat maakt het niet minder indrukwekkend. Het kostte Amosu acht weken om dit hoesje te fabriceren. Dit deed hij met massief 18-karaats goud en ruim 6000 diamanten. Hiervoor vraagt hij vervolgens ruim twee miljoen euro, een bizar bedrag! Mocht dit nou net buiten je budget liggen, dan kan je natuurlijk ook gewoon bij Vodafone naar binnen stappen voor een mooie nieuwe deal. De kans is groot dat je daar iets goedkoper uit bent.