exen van ASAP Rocky

Dit zijn alle ex-schatjes van A$AP Rocky

Dat A$AP Rocky een zwak heeft voor modellen is inmiddels wel duidelijk, hij heeft zowel langdurige als kortstondige relaties gehad met Hollywoood’s mooiste vrouwen. Van Teyana Taylor tot Kendall Jenner met af toe wat gerommel met Rita Ora en Tahiry Jose. Lees hier alles over alle de exen van ASAP Rocky.

Teyana Taylor

Dit bericht bekijken op Instagram

Nip’n. 💙💙💙🏁🏁

Een bericht gedeeld door Jimmy Neutch- Shumpert (@teyanataylor) op

Net als A$AP Rocky is Teyana born and bred in Harlem NY, de twee zijn samen opgegroeid en opgekomen in de industrie. In 2004 liet hij een balletje rollen waarna zij uiteindelijk in 2006 officieel een item waren. Dat is nu al weer 13 jaar geleden, dus je kan wel zeggen dat zij elkaars jeugdliefdes zijn. De relatie was van korte duur, na 1 jaar was het stel alweer uitelkaar zonder bad blood. Sterker nog in een interview liet A$AP weten hij nog graag met haar zou willen samenwerken, en in een onlangs gereleasde videoclip van Teyana speelde twee lovers.

Iggy Azelia

exen van ASAP Rocky

In 2011 brak de rapper echt door, evenals de Australische rapper Iggy Azlia. De twee ontmoette elkaar on their rise to fame, en de vonk sloeg meteen over. In een interview liet Iggy weten dat zij sinds januari 2012 officieel aan het daten zijn, maar ook deze relatie was van korte duur. Na 6 maanden gingen zij uitelkaar. Iggy bleef achter met een “Love, Live ASAP” tatoeage die zij later in maart 2013 heeft laten verwijderen.

Rita Ora

exen van ASAP Rocky Rita Ora en A$AP hadden niet bepaald een relatie, verre van zelfs. Gedurende zijn relatie met model Chanel Iman ging hij regelmatig vreemd, met waaronder Rita Ora. Zij liet dat niet onopgemerkt gebeuren, waardoor dat voor veel commotie zorgde in showbiz wereld. Om er nog een schepje boven op te doen, releasede de rapper een  expliciete diss naar Rita, waar hij later  veel backlash voor kreeg.

Chanel Iman

exen van ASAP Rocky 1 Misschien wel zijn eerste en enige langdurige relatie was met model Chanel Iman. Met een duur van 2 jaar (november 2012 – 2014). Vlak voor de break up was het stel met elkaar verloofd. Maar door A$AP’s ontrouw heeft Chanel een einde gemaakt aan de relatie. De rapper liet op verschillende manieren weten dat hij het er maar zwaar mee heeft.

Tahiry Jose

exen van ASAP Rocky 2

Ook weer een fling van A$AP is Tahiry Jose, je kan haar misschien kennen als ex van Joe Budden en van de reality show Love and Hip Hop. De twee waren nooit iets officieels en hebben sinds 2014-2017 een knipperlicht relatie. Het gerucht gaat dat hij tijdens zijn relatie met Chanel ook met Tahiry vreemd ging. Ondanks dat de twee geen oprechte feelings voor elkaar hebben, liet Tahiry wel weten dat ze ‘heart broken’ was om het feit dat A$AP in 2017 naar de MET Gala ging met Kendal Jenner.

Kendall Jenner

exen van ASAP Rocky 3

Zijn recentste schatje is Kendall Jenner, de twee zouden elkaar in 2016 hebben leren kennen. Vanaf juli 2016 tot aan augustus 2017 waren de Kendal en A$AP een thing. Zij gingen toen regelmatig als koppel naar redcarpet events, maar ook nu zij uit elkaar zijn worden ze vaak samen gespot door papparazzi.