Schermafbeelding 2016-04-19 om 16.44.35

Dit zijn de beste standjes voor vrouwen

Hieronder zijn wat standjes die heel simpel, fijn én gericht zijn op de vrouw (en dus ook het orgasme van de vrouw). Het gaat dus even niet op originaliteit, maar om kwaliteit. Niet dat de mannen daardoor niks krijgen, integendeel. Enjoy:

#1: Cowgirl
Ondanks dat vrouwen er allemaal van houden om lekker te liggen en verwend te worden, is het ook belangrijk om regelmatig zelf de touwtjes in handen te nemen. Deze is daar perfect voor. Laat je bedpartner (vriend, man, scharrel, fuckbuddy: we don’t judge) languit op zijn rug liggen, en ga bovenop hem zitten. Het beste is om rechtop te gaan zitten, en zelf het ritme en de diepte te bepalen. Op en neer, rondjes draaien, hurkend: alles is mogelijk. Bonuspunten: hij krijgt zo een mooi uitzicht. Yee-haw.

Tip: laat hem ook eens met zijn rug recht op zitten, bijvoorbeeld tegen een muur of bed/bank. Dit maakt het wat intiemer, en geeft je nóg meer controle over je bewegingen, vooral als je hurkt.

#2: Reverse Cowgirl
Precies hetzelfde als bovenstaand, maar dan met je lijf de andere kant op. Wat minder persoonlijk, maar leuk voor de afwisseling. En voor je G-spot.
Again: bonuspunten voor mooi uitzicht.

#3: Benenwerk
Ga op de rand van de bank/het bed liggen, zodat je benen uitsteken. Je partner kan je dan bij je heupen optillen. Je kunt er voor kiezen om 1 been, 2 benen, 1 omhoog en een omlaag te doen tegen zijn schouders aan; whatever you like. Ook kun je je benen ingetrokken houden, en jezelf klein maken. Prepare for orgasm.

via GIPHY

#4: Missionaris: sideways edition
Missionaris kan heel fijn zijn, maar het is wel wat simpel. Om een keer wat anders te proberen: laat je partner op je liggen zoals je dat bij een normale missionaris zou doen. Vervolgens rollen jullie je beiden op jullie zij (wel dezelfde natuurlijk). Zo omsluit je zijn lichaam met jouw benen, en heeft hij jou bij je bovenlijf vast. Dit standje is extreem intiem, en geeft je wat afwisseling van de normale missionaris: jij kunt nu namelijk met hem meebewegen.

#5: Spoonin’
Ohhh wat houden we van lepelen. Je bedpartner gaat achter je liggen, zodat hij je goed vast kan pakken en zo in je kan gaan. Dit standje heeft heel veel variaties. Je kunt bijvoorbeeld ook iets meer op je rug gaan liggen, zodat het een zijwaartse lepel-lepel situatie wordt. Ook heeft hij (en jij trouwens ook) een goed bereik naar de rest van je lichaam, dat natuurlijk ook aandacht verdient. Yassss.

#6: Flat out
Ga plat op je buik liggen, je kunt er voor kiezen om je knieën in te trekken of echt helemaal plat te gaan liggen. Je partner gaat met zijn knieën buiten je benen “op” je zitten. Hij kan er dan weer voor kiezen om rechtop te blijven, of om op je te gaan liggen. Deze is heel fijn, omdat je continu op de goede plek gestimuleerd wordt (you know what I mean) én omdat je alle controle uit handen kan geven.

#7: Zijn hoofd tussen jouw benen
Zijn hoofd gaat tussen jouw benen. Dat was het. Laat hem niet stoppen tot je gekomen bent. Done.

Bron: Beautify