the-feast-jayz-tab-promote

Dit zijn de chillste terrasjes aan het water in Amsterdam

Wat een blessing dat onze horeca vanaf morgen om stipt 12.00u weer (gedeeltelijk) open mag. Niet alleen voor hen, maar ook zéker voor ons als trouwe terrasjesbezoekers. De timing kon niet beter, want er staan voorlopig alleen maar mooie temperaturen op de planning. Volledig corona-proof is dit voorlopig toch echt onze nieuwe realiteit.

En daar kunnen we naar omstandigheden eigenlijk alleen maar heel dankbaar voor zijn. Er is zoveel keus in Amsterdam en de reserveringen zullen ongetwijfeld hard gaan, maar als je op zoek bent naar een chille plek aan het water, we got you. Check onze favo spots hieronder:

Noorderlicht
noorderlicht
Gelegen op het NDSM-werf vinden we ‘Noorderlicht’. Eén van de chillste plekken in de stad waar je terecht kunt voor een drankje, lekker eten, soms ook live-muziek en dat allemaal met uitzicht op het IJ. Als dit je niet blij maakt.. Reserveer hier!

Marie Sur L’Eau
marie
Van het famous Hotel de L’Europe, voor als je een keer toe bent aan een iets klassiekere stijl met stiekem toch wel een hippe twist. Je kunt van je drankje genieten terwijl je over de Amstel kijkt en dat is eigenlijk altijd wel nice met dit heerlijke weer. Is dit jouw ding? Maak vast een reservering.

Waterkant
waterkant
En we kunnen Waterkant natuurlijk niet skippen op dit lijstje met chille terrasjes aan het water. Waterkant is genoemd naar de Surinaamse Waterkant en biedt dus ook veel goodies uit die keuken. Het is een bekende en geliefde plek onder Amsterdammers, dus reserveer op tijd.

George Marina
george

Into sushi? Dan is George Marina perfect! Je kunt hier mad relaxen in het gezelschap van het altijd gezellige Amstelkwartier. Het enige wat jij hoeft te doen is bepalen met wie je hier gaat genieten. Reserveren kan hier!