diner

Dit zijn de lekkerste American diners in Amsterdam

Soms heb je zóveel zin in typisch Amerikaans eten. Begin jij al te watertanden bij het woord ‘spareribs’? Of droom je al nachten van de perfecte hotdog of grillburger? In onze gezellige hoofdstad vind je gelukkig een paar heerlijke restaurantjes die dit soort cravings maar al te graag tegemoet komen.

Downtown Diner
downtowndiner
Gelegen in hartje Amsterdam, proef je bij Donwtown Diner de kwaliteit van het vlees van de burgers, kun je genieten cheese fries én mogen de Amerikaanse milkshakes niet ontbreken natuurlijk. Zet even old-skool een lekkere tune op op hun Jukebox en de avond is compleet!

Greazy
greazy
Bij Greazy waan je je meteen in een Amerikaans stadje á la Grease. De rock ‘n’ roll-stijl ontvangt je met open armen en het menu is al een feestje voor je ogen. Je hebt hier naast alle burgers, hotdogs en ribs ook vega-opties. Zálig!

Brgrr Time
brgrrtime
Naast de Heineken Experience vind je Brgrr Time, een chille spot waar je ook flink los kunt gaan op Amerikaans eten. De recensies zijn lovend (vijf van de vijf sterren), dus deze moet je zéker checken!