que

Dit zijn de lekkerste lunch recepten voor thuiswerkers

Nu we allemaal gewend beginnen te raken aan nieuwe routines (of niet) is het belangrijk om extra lekker te eten tijdens je lunchpauzes. Die boterhammen met kaas elke dag zijn ook niet iets waar we bijster veel motivatie van krijgen (no diss), maar variatie is gezonder, leuker én vaak lekkerder. Dus sit back en neem de tijd om de volgende recepten in je lunchmenu op te nemen:

Japans omelet
Japans-omelet
Je kunt zóveel met eieren doen en daar is deze omelet echt een perfect voorbeeld van. Een boerenomelet (soort van) met een heerlijke Japanse twist, dus enjoy dit recept.

Saucijzenbroodje van prei
prei
Een saucijzenbroodje, maar dan anders. Dit recept is super easy om te maken, nog geen 200 kcal én je kunt er een paar bewaren voor later of de lunch van morgen.

Quesedilla met avocado, gerookte zalm en rode ui
que
We hadden variatie beloofd, dus check dit recept voor een heerlijke quesedilla. Ook redelijk makkelijk om te maken, en zéker geschikt als avondeten ook.

Vegan quinoa salade met kikkererwten
qui
En ook een vegan salade hoort bij een gevarieerde lunch! Dit recept is snel gemaakt, dus ook handig op een drukke work from home dag.

Cajun krabburger
cajunkrab
Bekend van Spongebob (ja, echt) is de cajun krabburger een burger die je ooit moet hebben geprobeerd (als niet-vegetariër, of course). Geen moeilijk recept en lekker ook voor de BBQ-dagen die eraan komen.