vegan restaurants Amsterdam

Dit zijn de lekkerste vegan spots in Amsterdam

We mogen weer uiteten, yes. Tijd om nieuwe spots te ontdekken en de locals te supporten. Vegan eten is tegenwoordig echt niet meer saai. Er zijn talloze vegan restaurants in Amsterdam waar je zowel gezonde maaltijden als minder gezonde meals zoals een vegan kapsalon kan eten. Waar vind je de lekkerste spots? Check onze tips hieronder en enjoy.

Men Impossible

vegan restaurants Amsterdam
Houd je van ramen noodles? Dan is dit echt waar je wilt zijn. ‘Men’ is Japans voor ramen en ‘impossible’ verwijst in dit geval naar de schijnbaar onmogelijke missie om iets superlekkers neer te zetten op basis van organische en plantaardige ingrediënten. Chef Atsushi Ishida bewijst het tegendeel. Check hier het menu.

Vegan Junk Food Bar

vegan restaurants Amsterdam

Ook de peeps bij de Vegan Junk Food Bar zijn lekker bezig. Voor al jouw favoriete junk food gerechtjes bieden zij een vegan alternatief: burgers, kapsalon, heerlijke desserts, you name it! Geen guilty pleasures at the Vegan Junk Food Bar, dus ga lekker los met dit menu.

Meatless District

vegan restaurants Amsterdam
Voor als je op zoek bent naar iets anders dan junk food: de Meatless District heeft volop keuze in vegan gerechten. Van ontbijt tot desserts, het menu ziet er heerlijk uit.

Trevi’s
vegan restaurants Amsterdam
Ben je meer into de Italiaanse keuken? Check dan Trevi’s in de Pijp! Dit is namelijk de eerste vegan spot in Amsterdam die zich volledig richt op Italiaans gerechtjes. Aan het hoofd staat chef Salah met Marokkaans-Italiaanse roots die is opgegroeid in Treviso, Italië. Check hier het menu.

Kebabi
vegan restaurants Amsterdam
Een van de vegan restaurants Amsterdam die je moet checken als je lekkere trek hebt in kebab, is Kebabi. Probeer bijvoorbeeld de ‘spiced smoked soya kebabi’ bij dit restaurant-barretje op de Overtoom. Interessante funfact: je kunt hier ook gezellig tafelvoetballen of pingpongballen.