mrcrab

Dit zijn de lekkerste visrestaurants in Amsterdam

We mogen al weer een tijdje uiteten! Wel met de nodige maatregelen, maar we kunnen nu tenminste weer genieten van heerlijk uit eten gaan. En dus tegelijkertijd onze locals supporten op deze manier. In onze hoofdstad zijn we ge-blessed met een heel sexy aanbod aan restaurants en vandaag gooien we even wat love op de restaurants die ons verwennen met al het heerlijke uit de zee. Dit zijn ze:

Simply Fish
simplyfish
In Oud-Zuid vinden we Simply Fish, een restaurant met een classy vibe waar de gerechten helemaal niet zo simpel zijn. Ze gebruiken verse vis, schaal- en schelpdieren, maar hebben ook een tasty aanbod voor de carnivoren onder ons. Reserveer hier!

Stork
stork
Met een prachtig uitzicht op het IJ kun je bij Stork genieten van zalige zeevruchten en een gezellige sfeer. Check hun menu hier en claim snel een spot!

Mr. Crab
mrcrab
Nog zo’n restaurant die weet hoe het moet. Ook Mr. Crab gebruikt verse producten én biologische producten. De gerechten worden met veel liefde bereid en dat proef je. Wij weten waar jij binnenkort te vinden bent, reserveer hier!