dscf8339-pictures-by-thom-van-boheemen-nbt0p5pe0xfuxx4up2r96glozisn6bnz1kv7riczxc

Dit zijn leuke date ideeën in Amsterdam

In onze hoofdstad is vrijwel alles te doen wat je maar kan verzinnen. Hoe weet je dan wat je moet doen op een date? De stad zelf is natuurlijk al romantisch, shoppen en langs de grachten lopen is altijd een optie. Maar wil je echt een date-date, iets speciaals doen, dan moet je met iets meer komen dan dat. Hieronder hebben wij vijf chille date-spots op een rijtje gezet zodat jij indruk kan maken op je lover.

TonTon Club Amsterdam Centrum

dscf8339-pictures-by-thom-van-boheemen-nbt0p5pe0xfuxx4up2r96glozisn6bnz1kv7riczxc

Als je zelf de lol wil opzoeken dan ben je sowieso thuis in de TonTon Club. Je vind er oneindige vintage acrade games en elk bordspel is aanwezig. Maak je geen zorgen over het speelse idee, de club is bedoeld voor volwassenen, je loopt dus niet per ongeluk een klein kind omver.

Skatecafe

812A4813-1024x683

Je kan overal in Amsterdam wat eten, maar hier in Amsterdam Noord gaat het er net iets anders aan toe. Je normale diner verandert in avond vol stunten en tricks van skaters op de skatebaan vlak naast de eettafels. In Skatecafe staat een saai etentje dus niet op het menu.

A’DAM Lookout schommel

Amsterdam-Look-out-schommel

Zolang je date geen hoogtevrees heeft is dit de perfecte plek voor je date. Op de Amsterdam Tower is namelijk een schommel waar je op 100 meter boven de grond kan schommelen. Onvergetelijker kan niet.

Skate Dance Roller Disco

rollerdisco

Als je op zoek bent naar een ouderwetse date, dan is dit iets voor jou. In Amsterdam West vindt er een keer per twee maanden een old school rollerskate disco plaats. De entree van ‘Skate Dance Roller Disco‘ is slechts 10 euro en je kan er de hele avond mee vullen. Moet je weer even wennen aan je skates, dan kan je voor de disco een korte workshop volgen.