KLEAR

Dit zijn de leukste hiphopfeestjes tijdens ADE

Onlangs deelde we een aantal toffe hiphopfeesten in Amsterdam en nu het oktober is komt Amsterdam Dance Event ook wel heel dichtbij. Daarom komen we vandaag met een nieuwe lijst aan dope feestjes tijdens ADE, zodat jij en je vrienden de knoop door kunnen hakken.

Woensdag 16 oktober

Bizzey In De Club

Voor wie zin heeft om echt even lekker los te gaan op een woensdagavond, kan terecht bij AIR voor een feestje met Bizzey. 

Colorful: Get together ADE

Bij Colorful zijn er altijd goede vibes – ze houden woensdagavond een feest bij Waterkant wat tot lekker laat doorgaat. 

Donderdag 17 oktober

VICE X FRESHCOTTON

Freshcotton heeft de handen ineen geslagen met Vice voor een lekker feestje met live performances van verschillende hiphopartiesten. De line-up moet nog bekend gemaakt worden, de locatie is VICE HQ. Entree is gratis, maar je moet wel rvsp’en.

Vrijdag 18 oktober


Dit bericht bekijken op Instagram

18 OCT 😱☠

Een bericht gedeeld door KLEAR (@klearamsterdam) op

Beats, Rhymes & Life: The Travels Of

Voor wie zin heeft in een film tijdens ADE kan hier terecht. Bij LAB111 presenteren ze een selectie aan provoking docu’s en films over muzikanten. Dit vind op meerdere dagen plaats. Op vrijdag speelt ‘A Tribe Called Ques’, over een invloedrijke hiphop groep die in 1985 ontstaan is in Queens, New York.

Schermafbeelding 2019-10-01 om 15.47.45

Op vrijdagavond staat Mykki Blanco in Paradiso, een Amerikaanse kunstenaar en rapper. Als transgender brengt ze diversiteit in de hiphop scene. Ze bespreekt serieuze onderwerpen als inclusiviteit en discriminatie in haar lyrics.

KLEAR

Als je van plan bent vrijdag een feestje te pakken, ga dan naar KLEAR. De feesten zijn altijd al hard, maar al helemaal tijdens ADE. Ook dit event vindt plaats in Paradiso.

Zaterdag 19 oktober


Dit bericht bekijken op Instagram

It’s weekend!! 🎉🎉 See you this Saturday @ Encore! R&B Special, extra dose of new and old smoothness!

Een bericht gedeeld door Encore (@encoreamsterdam) op

Broederliefde Presents: Nightvision

Op zaterdag geeft Broederliefde een feestje in AIR, net zoals vorig jaar. Dit wordt ongetwijfeld weer een gek feestje met de mannen van Broederliefde. 

Encore ADE Beats Special: DJ Juls

Encore is altijd leuk, maar nu nog leuker door DJ Juls. Hij is een Ghanese producer en DJ die opvalt in de Britse Afrobeats scene met zijn hits ‘Skin Tight’ en ‘Hollup’. Hij werkte ook samen met artiesten als Lauryn Hill, Burna Boy en Goldlink.

Zondag 20 oktober


Dit bericht bekijken op Instagram

DOPEBWOY – Kan jij ook niet wachten om Dopey op 20 oktober te zien?! 💥 #WATF2019

Een bericht gedeeld door We Are The Future (@wearethefuturefest) op

We Are The Future Amsterdam

ADE kan je prima afsluiten met een fijn hiphop feest van We Are The Future met namen als Dopebwoy, Lil Kleine, Snelle, Ronnie Flex en Tabitha. Wij zeggen doen.