judas

Dit zijn de leukste Nederlandse series op Videoland

Iedereen kent Mocro Maffia wel, één van de hitseries die exclusief op Videoland te zien is. Maar welke andere series van eigen bodem heeft Videoland te bieden? We pikken er een paar voor je uit die sowieso op je watch list moeten.

Meisje van Plezier

Met o.a. in de hoofdrollen Angela Schijf en Peter Paul Muller volgen we in ‘Meisje van Plezier’ het verhaal van Nadine, een vrouw die zichzelf helemaal vindt als high class escortgirl nadat ze erachter komt dat haar man is vreemdgegaan. Leefde ze voorheen volledig en alléén voor haar gezin, kiest ze nu voor zichzelf.

Moordvrouw

Wendy van Dijk speelt in ‘Moordvrouw’ de rol van Fenna Kremer, een rechercheur die door haar collega’s niet altijd wordt gewaardeerd, maar de klus wel klaart. Een spannende serie met veel actie en confrontaties en met 7 seizoenen heeft ‘Moordvrouw’ een hoog binge-gehalte.

Bellicher
bellicher
Michael Bellicher (gespeeld door Daan Schuurmans) wordt vals beschuldigd van moord en zet alles op alles om zijn onschuld te bewijzen. Hij belandt in een web van cover-ups en samenzweringen, waarbij hij vreest voor zijn leven. Eén van de spannendste Nederlandse series, niet nieuw, maar wél heel sterk.

Judas

Gijs Naber, Rifka Lodeizen en Marit Bohemen spelen in de serie ‘Judas’ waarin het verhaal van Astrid Holleeder centraal staat. We zien hoe angst voor haar criminele broer Willem de familie in macht heeft en hoe ze los wil komen van de wereld waarin hij de regels uitmaakt.